Millet

Historien – Millet Mountain

Millet er et mærke med en rig historie inden for en verden af ​​bjergbestigning og udendørsudstyr. I over 100 år har de udstyret klatrere, vandrere og skiløbere med det bedst mulige udstyr, og deres produkter er betroet af både atleter og amatører. Virksomheden er baseret i Annecy, Frankrig, og alle deres produkter fremstilles internt med den største opmærksomhed på detaljer, funktioner samt kvalitet.

Om Millet

Millet er bedst kendt for sin ikoniske gule SHERPA 50 rygsæk, som er blevet et symbol på eventyr og udforskning for mange mennesker. Udover deres fremragende rygsække, laver Millet også en lang række andet udendørsudstyr, herunder telte, soveposer, tøj og meget mere. Uanset hvad din næste ekspedition/skiferie indebærer, har Millet det udstyr, du skal bruge for at gøre det/den til en succes.

Produkter fra Millet

Virksomheden har en bred vifte af produkter, men dens mest populære varer er rygsække, telte, soveposer og outdoortøj. Du kan finde det meste af det tøj og det udstyr, du skal bruge til at stå på ski eller snowboard hos Millet.

Mystic 20 rygsæk

Mystic 20 rygsækken er perfekt til en, en dags udendørs tur eller som en alsidig hverdagsrygsæk i bymiljøer. Det rene og effektive design har en kapacitet på 20L, 3D Mesh-bagpanel til ventilation og pasform, et polstret rum til hydreringssystem, der beskytter en bærbar computer, en skovl og sondedrikkedunk, der fungerer som et dokumentrum, og en brillelomme til at opbevare din telefon sikkert. Bæreremmene kan nemt tages af, når de ikke er nødvendige, hvilket gør denne rygsæk perfekt til enhver aktivitet, uanset om den er på pisten eller udenfor.

Funktionerne i denne rygsæk omfatter:

 • Aftagelig snowboard-bærestrop
 • Hydrationssystemrum
 • Lynlås
 • 1 lynlås indvendig meshlomme med
 • Sikkerhedsrum (skovl og spade)
 • Beskyttende maskelomme

Lang 3-i-1 handske

The Millet 3-i-1 bjergbestigningshandsker er alsidige beskyttelseshandsker til bjergbestigning eller ski touring. De er lavet med strækergonomi for en tætsiddende og behagelig pasform og har en vandtæt og åndbar membran for at holde dine hænder tørre. De aftagelige fleecelinerhandsker giver dig mulighed for at justere handskernes varme efter vejr eller behov. Hurtig og nem at tage på, manchetterne i kappe-stil giver ekstra beskyttelse mod elementerne. En syntetisk ruskindsbrilletørre er også inkluderet for at holde dit syn klart under snefyldte vejrforhold. Disse handsker er perfekte til alle, der søger en pålidelig, højt ydende handske til bjergbestigning eller skiløb.

Andre funktioner inkluderer:

 • Dryedge
 • Varm aftagelig fleece under handsker
 • Termisk isolering
 • Vandtæt indsats
 • Manchetter med velcro-faner

Millet Mountain kan købes hos

Millet Mountain er et vel anerkendt brand i særdeles Frankrig, hvor de har mange retailere til at sælge deres produkter. Samt de har et par butikker selv. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Bluetomato logo
Bluetomato logo
Millet

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort