Moncler

Historien – Moncler

Moncler mærket blev skabt i 1952 i Monestier-de-Clermont, en lille landsby i bjergene nær Grenoble. Det fokuserede oprindeligt på sportstøj til bjergene. Alligevel gennemgik det en repositionerings proces fra 2003 til 2010, hvor det bevægede sig væk fra rent sportslige varer til alsidige linjer, som alle kan bære, uanset køn, alder eller kultur – dog med lidt ekstra på kistebunden.

Om Moncler

Denne ændring i filosofien blev sat i spidsen af Remo Ruffini, som fortsat er administrerende direktør og driver virksomheden med mottoet “født i bjergene, men bosat i byen”. I dag producerer Moncler unikke produkter af højeste kvalitet, der konstant udvikler sig, mens de altid forbliver tro mod deres identitet.

I 2018 lancerede Moncler Moncler Genius-projektet – et knudepunkt for kreative hjerner til at genfortolke brandet på spændende nye måder. Denne innovation og åbne dialog med forbrugerne har konsolideret Moncler som førende inden for luksusmodebranchen. Derudover fortsætter brandet sit engagement i bæredygtighed ved at bruge etisk producerede materialer og reducere sit CO2-fodaftryk.

Produkter fra Moncler

Moncler sælger en række produkter, herunder jakker, frakker, trøjer, skjorter og tilbehør. Deres ikoniske dunjakker er blevet set på pisterne og på gaderne, ofte med quiltede designs og dristige farver.

Montgirod skijakke

Montgirod skijakken til mænd er et slidstærkt, teknisk stykke tøj fyldt med funktioner, der holder dig sikker og komfortabel på bjergene. Jakken har et rent, strømlinet snit og er ideel til uhindret bevægelse. Dens dunfyldte polstring er meget åndbar og modstandsdygtig, og stilen har også tekniske lynlåslukninger på fronten og lommerne. Stretch hjælper med at beskytte mod vinden. Du kan tage ud på pisterne med selvtillid i denne holdbare og funktionelle skijakke.

Funktioner omfatter:

  • Udformet af 2L plain weave tech-stof
  • Hætte med elastisk snor i 3 niveauer
  • YKK® Aquaguard® Highly Water Resistant lynlås
  • Indvendige lommer med lynlås
  • Stretch jersey håndledsgamacher
  • Recco® Reflektor

Ski Suit

Moncler Grenoble skidragt til mænd er designet til at hjælpe dig med at nå top performance på pisterne. Denne dragt er lavet med varm isolering og varmeforseglede sømme, og den holder dig komfortabel, mens du står på ski. Den justerbare hætte og de vandafvisende lynlåse beskytter dig også mod sneen, hvilket gør din tid på pisterne meget sjovere. Med et dunfyldt design er denne skidragt fra Moncler Grenoble et fremragende valg for enhver alpin skiløber.

Nogle af funktionerne i denne dragt omfatter:

  • Recyclet micro ripstop og Longue Saison-foring
  • Udformet af to-lags tech plain weave stof
  • Reflekterende piping og logobogstaver
  • YKK® AquaGuard® Highly Water Resistant Zipper

Moncler kan købes hos

Til dem der har pengepungen i orden, og dermed vil investere i Moncler skitøj, anbefaler vi man køber det hos dem, for at sikre den bedste service ved evt. skader. Se “alle” skibutikker, her.

Moncler

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort