Mons Royale sort

Hvem er Mons Royale?

Mons Royale et super fedt mærke som producere alt deres tøj i merinould, merino ud er super behageligt at have på i længere tid af gangen. Det er blødt, varmt, hvis du fryser giver det varme er du varme køler det dig nej. Du kan have det på længe af gangen uden det kommer til at lugte.

Mons Royale holder til i Lake Wanaka i New Zealand. De laver tøj til skisport og mtb. Det vil sige om sommeren er det mountainbike de laver til, og om vinteren er det ski og snowboard. Deres tøj er super lækkert og grundet det er merinould er prisen også lidt højere end andet tøj der ligner det på markedet.

Produkter fra Mons Royale

Halsedisse, huer, skiundertøj, langærmet t-shirts, hoodies, t-shirts, skisokker.

Mons Royale kan købes hos

Når du skal ud og købe Mons Royale skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
Snowdays
BNAboardshop.dk logo
Bluetomato logo
Mons Royale sort

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Mons Royale