Montec sort

Hvem er Montec?

Montec er et skitøjs brand, startet af en svensk online skibutik. De manglede et brand hvor innovative ideer og høj kvalitet kunne kobles sammen for at give det bedste skiudstyr til deres kunder. 

Deres produkter er skabt med de bedste materialer og har gode tekniske egenskaber, som resulterer i fremragende skitøj, der holder i lang tid. Deres skitøj findes til lave priser i forhold til hvilken kvalitet du får.

De mente at mange af de ældre ski-mærker nemt kunne gøre nogle ting bedre, og derfor var der en åbning i markedet for at starte Montec.

Montec, kan købes hos: Montec, Ridestore

Produkter fra Montec

Skijakker, skibukser, huer, handsker, halsedisser, skipulli, skiundertøj mm.

Montec kan købes hos

Når du skal ud og købe Montecwear skitøj til skiferien, så er det så skal det købes på Ridestore online. Se “alle” skibutikker, her.

Montec sort
Ridestore
FAQ – Spørgmål om Montec skitøj

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Er Montec og Dope Snow det samme?

Det er 2 forskellige brands, som er ejet af Ridestore AB.

Vil du anbefale Montec skitøj?

Uden tvivl, Montec skitøj er noget af det bedste på markedet – i det prisniveau.

Hvorfor har ingen skibutikker Montec?

Montec, har valgt at fokusere udelukkende på internethandel – samt de ikke sælger til forhandlere. 

Hvorfor er Montec så "billigt" kontra andre skitøj mærker?

I og med man ikke har forhandlere som også skal tjene måske 40% på varen, så kan man sælge super gode produkter til virkelig gode priser – direkte til kunden.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Montec