Mountain Hardwear

Historien – Mountain Hardwear

I 1993 grundlagde en lille gruppe bjergelskere fra outdoorindustrien mærket Mountain Hardwear. De observerede, at produktionen skiftede fra kvalitet til kvantitet for at appellere til mindre tekniske forbrugere. For at forblive tro mod udendørsatleternes krav blev Mountain Hardwear skabt for at trodse denne trend.

Om Mountain Hardwear

Performance hos Mountain Hardwear betyder, at varer er skabt med de fineste materialer og teknologier med målet lave de bedste produkter. At designe beklædningsgenstande, der passer, holder dig varm, regulerer temperaturen og som kan håndtere fugt, sikrer, at forbrugerne får bedre fysiske og følelsesmæssige oplevelser udendørs.

Virksomheden kan prale af en to årtier gammel arv af udvikling af førende præstations outdoorbeklædning. Startet i 1993 af udendørs industripionerer, som havde observeret, at offentligheden skiftede engangsproduktion for i stedet at møde trenddrevne tendenser. Ved at placere deres markedsundersøgelser og designkultur hos Mountain Hardwear, der udviklede produkter til al udendørs atletik, fra weekend outdoor folk til rekreative entusiaster og elite konkurrenter blev de “go-to” brandet for teknisk overtøj af høj kvalitet, der beskytter mod minimale miljøforhold.

Produkter fra Mountain Hardwear

Mountain Hardware har mange produkter: regnjakker, hættetrøjer og sweatshirts, skibukser, skijakker og veste, handsker, fleece, bukser, telte og tilbehør. De laver alt i outdoortøj.

Nogle af Mountain Hardware-produkterne inkluderer:

Ghost Whisperer/2 hoody til mænd

Mountain Hardwares ultralette Down Hoody er blevet omtænkt til et bæredygtigt produkt. Hvad med en hoody, der ikke varmer atmosfæren op, men som holder dig varm (overraskelse! denne gør det)?

Ghost Whisperer/2™, som bruger skrald i stedet for at producere mere, er noget, jeg synes er fantastisk. Dette lag transporterer varmen, hvor det skal, ved hjælp af 100 % genbrugte ansigts- og trimstoffer og RDS-certificeret dunisolering.

Nogle af Men’s Ghost Whisperer/2 Hoody-funktionerne inkluderer:

 • Længde midt bagpå: 70 cm
 • God til Backcountry, alpint skiløb, klippeklatring, rygsæk/vandreture, afslappet/rejser og camping.
 • Ultralet ripstop stof
 • 800-fyld RDS®-certificeret dunisolering
 • Begge manchetbafler er fyldt med syntetisk isolering for at forhindre manchetterne i at blive våde.
 • For at holde på varmen er hætten og manchetterne elastikbundet.
 • To håndlommer med lynlås
 • Den indvendige karabinhageklemme gør det nemt at proppe meget pakbare designgenstande i lommen.
 • Justering af snøre.

Tjek venligst virksomhedens hjemmeside for at lære mere om Men’s Ghost Whisperee/2 Hoody, den bliver også lavet til kvinder.

Boundary Ridge Gore-Tex skihandske unisex

Med Boundary Ridge Gore-Tex Glove, som holder op til 100 dage in-bounds og out, vil du være klar til de højeste toppe og stejleste pister. Den kombinerer PrimaLoft Gold-isolering med en NASA-udviklet aerogel-teknologi for at skabe en uovertruffen kombination af evigt Pittards gedelæder, Gore-Tex vandtæt åndbar teknologi og NASA.

Her er en top-of-the-line-formel til din top-of-the-line catskiing, heli-drop og offpist handske..

Nogle funktioner i Boundary Ridge Gore-Tex hanske Unisex inkluderer:

 • Gore-Tex forbedrer vejrbestandighed, komfort, afbalanceret varmeoverførsel og den bedste fugtstyring.
 • I ethvert scenarie tilbyder Primaloft Gold™-isolering med Cross Core aerogel-teknologi det højeste varmeniveau.
 • Overlæg i områder med meget slid for maksimal holdbarhed og slidstyrke på Durable Pittards™ gedelæder
 • Hænder kan nemt bevare deres naturlige position ved hjælp af et præ-kurvedesign med høj præcision.
 • Varmt fleecefor.
 • To-trins lukning og fuld kappe med quick-release justering.

Find ud af mere om Boundary Ridge Gore-Tex Glove Unisex og andre Mountain Headwear-produkter på virksomhedens hjemmeside.

Mountain Hardwear kan købes hos

Mountain Hardware er kæmpe store i USA og Canada, hvor de i USA ligger i mere end 300 butikker. Derudover forhandles deres produkter på mange webshops samt deres egen. I Europa har de en enkelt forhandler på. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Snowinn logo
Mountain Hardwear

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort