MTN Local Snowboards

Historien – MTN Local Snowboards

Max Holzman grundlagde Vermonts MTN Local Snowboards. Lokalt skovbevokset træ bruges til at skabe håndbyggede snowboards. Surfformer var inspirationen til hans designs.

MTN Local snowboards blev grundlagt på grundlag af Max’s lamineringseksperimenter i træ. Komponenterne i MTN Local er limet sammen med harpikser af mærket Entropy, som er plantebaseret epoxy, der er både stærkt og miljøvenligt.

Max konstruerede til sidst sin I-beam snowboardpresser på sit værksted, som kunne klare et tryk på 2000 pund. Derfor var MTN Local ved at udvikle nogle af de mest karakteristiske, miljøbevidste og opfindsomme snowboards på markedet.

MTN Local Snowboards startede i 2008, da grundlæggeren Max Holzman arbejdede sammen med sin ven Andrew for at lære at konstruere deres board ved hjælp af en træpresser, han købte af Bruno Barberotti for 20 år siden.

Om MTN Local Snowboards

MTN Local Snowboards sigter mod at bygge det ideelle all-around ride for seriøse snowboardere, med fokus på ydeevne og håndværk. Galvaniserede aluminiumskanter svejset med middelamerikansk stål sikrer, at disse plader er holdbare og skarpe!

MTN Local Snowboards er baseret i Vermont’s Northeast Kingdom, hvor træ fra deres lokale skove er med til at give liv til hvert board. Virksomheden bruger dette miljøvenlige materiale kombineret med Midwest-harpikser, der udgør hvert stykke MTN lokale snowboard. Som altid er brædderne håndlavede og af naturlige finer, der gør disse boards til enestående!

Virksomheden opnår sin mission gennem håndværk af høj kvalitet, innovation og kunstneriskhed.

MTN Local snowboards tror på at skabe skræddersyede rideoplevelser til sine kunder.

Produkter fra MTN Local Snowboards

MTN Local Snowboards tilbyder switchboards, snowboards og beklædning.

Switchboards

Op ad bakke kan angribes på mange forskellige måder. MTN Local SwitchBoards hjælper dig med at rejse effektivt og hurtigt op ad bakke ved at kombinere dimensionerne af en snesko med de væsentlige elementer og DNA fra et splitboard. De er lette og hurtige, hvilket gør dem ideelle til at komme til dropzonen. SwitchBoards er en patenteret teknologi, der gør din switch nem at bruge.

Andre funktioner ved MTN-tavler inkluderer:

  • (Håndlavet i Vermont, USA) Deres gennemprøvede og ægte miljøvenlige MTN Local vandret lamineret trækonstruktion
  • Carbon fiber stringers
  • For bedre greb og bekvemmelighed ved side-hilling er stålkanterne blevet slebet
  • Montana klatrer skins er specielt designet til dig og kan fjernes
  • MTN Local webbing-strop-systemet bruges på en ny letvægts aftagelig aluminium touring binding
  • Et typisk mønster til touring beslags huller

Unity hættetrøje

Unity-hættetrøjen er MTN Local Snowboards branded hættetrøje med én lomme og enkelt manchet. Dens vendbare konstruktion er en stilfuld tilføjelse til enhver garderobe og ser godt ud på både vinter- og sommerryttere samt ved mange flere lejligheder end blot kold street skating; Unity-hættetrøjer kan bæres, mens du er i parken eller ved grillen, ude i stil med vennerne i centrum efter arbejde, på cykeltur ned ad canyon-korridoren i skisæsonen.

Andre funktioner i Unity Hoodie inkluderer:

  • 100% polyester
  • Justerbar snor på hætten
  • Rund halsudskæring, enkeltnåls ribmanchetter og søm

MTN Local Snowboards kan købes hos

De laver custom boards, og derfor skal deres produkter bestilles. De laver dem i Vermont, USA. Se “alle” skibutikker, her.

MTN Local Snowboards

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort