Nidecker logo

Hvem er Nidecker?

Nidecker Snowboards er en del af Nidecker Group, som danner rammerne for Nidecker, Snowsurf og Flow Bindings. Det startede tilbage i 1887 siden har der været 5 generationer i gennem virksomheden som holder til i Schweiz. Deres fokus ligger omkring board og bindinger, derfor finder du også nogle af de bedste boards på markedet hos Nidecker. Du kan finde boards til all mountain, carving, surfy, twin og freeride. Priserne for et board starter omkring 2500 kr. uden bindinger til voksne. Børne snowboards er fra 1700 kr. og op af.

De laver nogle board hvor der er smæk på farverne, der er funktionalitet og performance i alle boards. Skal du ud og købe et snowboard, så er det vigtigt du får købt det som passer til din riding stil.

Produkter fra Nidecker

Nidecker Snowboards, Snowboardbindinger, Snowboardstøvler, samt rygsække og snowboardtaske.

Nidecker kan købes hos

Når du skal ud og købe Nidecker Snowboard grej til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, sørg for at blive guidet til at vælge det rigtige. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Snowinn logo
Nidecker logo
FAQ – Spørgsmål om Nidecker

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad kendetegner Nidecker?

De er den største konkurrent til Burton på snowboard markedet. De er særligt kendt for deres innovation i branchen, og så opkøber de selskaber indenfor samme niche, hvilket betyder de ejer Flow Binding, Jones Snowboards, NOW og YES Boards.

Hvad er Supermatic fra Nidecker?

Det er deres step-in system, som er en konkurrent til burtons step-on system. De gør faktisk at du blot behøver en ny binding og ikke både nye støvler og bindinger som med burtons system.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort