Nidecker logo

Hvem er Nidecker?

Nidecker Snowboards er en del af Nidecker Group, som danner rammerne for Nidecker, Snowsurf og Flow Bindings. Det startede tilbage i 1887 siden har der været 5 generationer i gennem virksomheden som holder til i Schweiz. Deres fokus ligger omkring board og bindinger, derfor finder du også nogle af de bedste boards på markedet hos Nidecker. Du kan finde boards til all mountain, carving, surfy, twin og freeride. Priserne for et board starter omkring 2500 kr. uden bindinger til voksne. Børne snowboards er fra 1700 kr. og op af.

De laver nogle board hvor der er smæk på farverne, der er funktionalitet og performance i alle boards. Skal du ud og købe et snowboard, så er det vigtigt du får købt det som passer til din riding stil.

Produkter fra Nidecker

Nidecker Snowboards, Snowboardbindinger, Snowboardstøvler, samt rygsække og snowboardtaske.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Nidecker kan købes hos

Når du skal ud og købe Nidecker Snowboard grej til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, sørg for at blive guidet til at vælge det rigtige. Se “alle” skibutikker, her.

Nidecker logo
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort