Nikita Clothing

Historien – Nikita Clothing

Som et resultat af sin utilfredshed med at være forpligtet til at bære herretøj, mens hun stod på snowboard og surfede, grundlagde Heida Birgisdottir – Nikita Clothing i Island i 1999 fra kælderen i en detailbutik.

Fra gaderne til bjergene er NIKITA et ikonisk streetwear- og overtøjsmærke for piger, der giver stil og rebelsk selvtillid til piger. De startede med et enkelt mål: at skabe tøj TIL PIGER, SOM RIDER PÅ BJERGE, og det er det, der driver dem indtil i dag og ind i fremtiden. Fra deres beskedne begyndelse fra kælderen af en skateboardbutik i slutningen af 1990’erne, har de fortsat med at forfølge dette mål.

Om Nikita Clothing

De er konsekvent blevet anerkendt for deres distinkte design – store print, livlige farver og de karakteristiske Nikita-touch! Dette er også tilfældet med deres nyeste kollektion. Udforsk deres forskellige farver for at bestemme de bedste farver for dig (og dit team). Matchende beklædning, måske?

Virksomheden opfylder sine mål gennem vedholdenhed og instinkt. Nikitas primære mål er som følger: At tilbyde stilfuldt skitøj med et feminint touch; At besidde en upåklagelig personlig designsans i alle bestræbelser, både inde i butikken og ude på pisterne, konsekvent er der for at repræsentere piger, der elsker ski og snowboarding; At være opmærksom på unge publikummer (og deres udviklingstendenser) og samtidig udvikle merchandise, der forbinder dem baseret på fælles interesser som helhed.

Produkter fra Nikita Clothing

Nikita Clothing laver skijakker, skibukser, sportstøj og skijakker til mænd, kvinder og børn. Nogle af virksomhedens produkter omfatter:

Hemlock Pullover Anorak

Pulloveren er grunden til, at du vil bære hemlock som skijakke denne sæson. Hemlock Pulloveren har med succes konverteret non-belivers til pulloveranorakken med et enkelt, men behageligt design. Hemlock er en fantastisk tilføjelse til din skiferie garderobe med fuld lynlås i siden, rummelig pasform, behageligt blød luksushalsvarmer og stilfulde detaljer.

Andre funktioner i Hemlock Pullover Jacket inkluderer:

 • Justerbar 3-delt hætte.
 • Lycra håndledsgamacher.
 • Albue artikulation.
 • Audio routing.
 • Strålende varmelomme.
 • Ventilationsåbninger med mesh-bagside.

Find ud af om Hemlock Pullover Jacket på virksomhedens hjemmeside.

Beech stretch skibukser

Beech Stretch Bibs er en skiers bedste ven. Disse skibukser er designet til at ledsage dig overalt, fra parken til skin track!

Ventilationsåbninger med mesh-rygge, tilpassede skulderstropper, 15k vandtætning og støvlegamacher og kroge er alt inkluderet. Tag dem med surf på en pudderdag, prop dem med fart på pisten, eller tag dem med på runder gennem parken. De vil holde dig ude længere, uanset hvor du har dem på.

Andre funktioner i Beech Stretch Bib inkluderer:

 • Udvendig taljejustering.
 • Forstærket bagside.
 • Knæartikulation.
 • Støvlekroge.
 • Lårlomme med lynlås.
 • Mesh-bagside ventilationskanaler.

Find ud af mere om Beech stretch skibukser og andre Nikita-tøjprodukter på virksomhedens hjemmeside!

Nikita Clothing kan købes hos

Nikita Clothing har på verdensplan mere end 200 forhandlere, hvor de er store rundt i Europa, USA og Canada. Deres produkter kan handles hos mange webshops og selvfølgelig på deres egen shop. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Bluetomato logo
Bluetomato logo
Nikita Clothing

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort