Vælg en side
Nikwax logo

Hvem er Nikwax?

Nikwax er et mærke alle forældre kender til, når du skal have vasket dine jakker og sportstøj, så gør man nemlig brug a Nikwax – hvis man ønsker at passe på sit sportstøj, jakker osv. Nikwax laver imprægnerings og vaskemidler i højkvalitet som er med til at holde membranerne i tøjet og egenskaberne i dit udetøj som – vandafvisning, styrken af tekstilet, UV Nedbrydning, åndbarheden, isoleringen, tekstur mm. Når du imprægnere dit skitøj, behøver du ikke gøre det hver gang du vasker det, men sørg for at gøre det jævnligt hvis tøjet bliver brugt hver dag og du fx arbejder outdoor.

Nikwax kan du finde hos nærmest alle større sportsforhandlere i Danmark, ellers kan du få et produkt som måske matcher det. Du kan få alt fra imprægnering til læderfodtøj, vask af dunjakker, vask til dine fleece og softshell jakker mm. Der er rigtig mange vaske muligheder, det er med at få det som passer til dit produkt, så du ikke ødelægger et dyrt produkt pga. du bruger det forkerte vaskemiddel.

Produkter fra Nikwax

Vaskeprodukter, Imprægnering – spray, wash-in, vandbaseret.
sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Nikwax kan købes hos

Når du skal ud og købe Nikwax, så kan du gøre det hos butikkerne nævnt nedenfor, har du ikke prøvet det før, så spørg dig til råds om hvordan du bruger produktet. Se “alle” skibutikker, her.
Nikwax logo
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort