Nitro sort

Hvem er Nitro?

Nitro er specialister i snowboards, de laver snowboards til mænd, kvinder og børn. De laver all mountain board, backcountry board, park boards og splitboards.

Nitro er et verdenskendt snowboard brand som bliver produceret og designet i USA.

Du vil kunne finde Nitro boards hos mange butikker, priserne er lidt lavere end burtons. Kvalitet i Nitro boards er meget god. Nitro er et godt valg til dig der ikke vil gå på kompromis med noget.

Produkter fra Nitro

Snowboards, snowboardbindinger, snowboardstøvler, skirygsæk

Nitro kan købes hos

Når du skal ud og købe Nitro snowboards til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Snowinn logo
Nitro sort
FAQ – Spørgsmål om Nitro Snowboards

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Skal man have voks på et nyt Nitro Snowboard?

Alle Nitro Snowboards bliver klar gjort med voks, derfor behøver man ikke få ny voks på dem. Køber du ældre modeller som har stået i mange år, kan man godt give dem en tur.

Hvor producere Nitro Snowboards?

De får produceret deres snowboard og bindinger i Taiwan. Deres støvler bliver lavet i Kina.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Nitro