Nivose

Historien – Nivose

NIVOSE, et highend brand for vintersport, som startede i de franske alper i 1933. Mærket skabte ankeltætte stretch bukser og termiske jakker med hætte baseret på bjerg vindjakker til skiløbere, de var blandt de første til at bruge innovative syntetiske fibermaterialer.

Virksomheden byggede en fabrik i Frankrig for at holde det tæt på og på den måde sikre kvalitet og pålidelighed.

NIVOSE blev grundlagt som NIVOSE INTERNATIONAL SA, introducerede virksomheden snowboardbindinger i 1974. I 1978 producerede Nivose deres første skihandsker under deres varemærke “Pyret.”

I øjeblikket er Nivose et highend mærke inden for sport, skiløb og outdoortøj, der dækker alle typer tøj til vintersport.

Om Nivose

Nivose opfylder sine mål gennem deres teams ekspertise og de kvalitetsmaterialer, der bruges til deres produktion.

Nivose fokuserer på at levere produkter af høj kvalitet for at imødekomme kundernes krav, om at skabe nye spændende produkter og øge salget ved at udvikle en verdensomspændende tilstedeværelse i form af flere butikker. NIVOSE er blevet et væsentligt varemærke inden for vintersport og hverdagsliv i bjergbyerne på grund af innovative teknologier og selvfølgelig designs processer, der har udviklet sig, og den fortsatte vækst i omsætningen pr. medarbejder gennem erfaring opnået fra mange års succes.

Produkter fra Nivose

Nivose laver jakker, hættetrøjer, huer, t-shirts og poloer, sweatshirts, strik, hatte og tørklæder. Hvor der er fokus på outdoor luksus tøj, med det sagt kvalitet og design over funktionalitet. Så til afterski i Frankrig, er det ikke dumt at rocke en jakke fra Nivose.

Nogle af virksomhedens produkter omfatter:

Valberg jakke

Valberg Jacket er lavet af en optimal kombination af materialer, der holder dig kølig om sommeren og varm om vinteren, takket være dens innovative fibre.

Valberg-jakken er perfekt til hverdagsbrug, uanset om det er i bylivet eller udendørs. Den er ideel til en bred vifte af aktiviteter såsom skiløb, klatring og pendling til arbejde iført den med almindeligt tøj. Perfekt til en varm dag på pisten.

Dens innovative design kombinerer en ydre billignende skal lavet af vandtæt PBA termisk isolering, der beskytter mod vindafkøling under frysepunktet, mens den lader varmen flyde frit over dem.

Nogle karakteristiske træk ved Nivose Valberg-jakken inkluderer:

  • Skal af 100% polyamid.
  • 100% polyamid foring.
  • 90% hvidt andedun.
  • 10% hvide andefjer.
  • Varmefølsom etiket.
  • Nivose Signature T lynlåstrækker.

Læs mere om Nivose Valberg-jakken på virksomhedens hjemmeside!

Vinson Navy tørklæde

Det strikkede VINSON-tørklæde er udsmykket med et markant NIVOSE-mærke og er lavet af tyk 100% jomfru merinould i Frankrig. Det strikkede VINSON-tørklæde er designet til at passe perfekt ind i din vintergarderobe, med unikke designs og PBA (polyamid) termisk isolering. Bestemt ikke dumt at have på hvis du skal vise dig frem til afterski.

Andre funktioner i Vinson Navy Scarf inkluderer:

  • 100% virgin merinould.
  • Fås i rød, marineblå eller turkis.
  • Pure Fine Merino Uld tørklæde.

Find ud af mere om Vinson Navy Scarf på virksomhedens hjemmeside.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Nivose kan købes hos

Nivose sælger udelukkende deres produkter via deres egne butikker og via deres egen hjemmeside. De har 5 forhandlere rundt i verden, hvor de har 3 i Frankrig (Les Gets, Morzine og Paris), samt en i Shanghai og en i Yinchuan i Kina.  Se “alle” skibutikker, her.

Nivose

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort