Norse Skis

Historien – Norse Skis

Patrick Sannes grundlagde Norse Skis i 2019 i Verbier, Schweiz. Dengang boede Patrick Sannes i Schweiz og designede ski til den berømte skiløber Candide Thovex og Faction ski.

Virksomheden er i øjeblikket placeret i Göteborg, Sverige og designer stadig ski til internationale skistjerner. 

Om Norse Skis

Norse Skis laver også produktdesign til forskellige platforme og er beregnet til at give skiene de luksuriøse præstationsdele, som alpin/offpist atleter er kommet til at inkludere i deres udstyrstaske hver dag.

Virksomhedens tro ligger på moderne teknologi, der om konstruerer traditionelle carving-værktøjer i stedet for at gøre dem bedre, hvilket vil føre folk tilbage til vildere skioplevelser, mens de stadig holder farten på vilde drops, og får en god oplevelse.

Norse Skis producerer sine produkter i alle demokratiske europæiske lande, hvor skiene så presses på deres polske fabrik, tættere på leverandørerne. Firmaets ski har vundet olympiske guldmedaljer og forskellige tests af skimagasiner.

Da Norse Skis er en 100 % riders eget virksomhed, forestiller de sig produktet, som en atlet ville have det, i stedet for at en ingeniør designer og genskaber. Dette skaber ski, der er “baseret” i kundernes behov af både dem og deres trænere for at forblive bedst mulige atleter på topniveau uden at gå på kompromis med performance eller materialer, når de skal på skiferie.

Produkter fra Norse Skis

Norse ski, sælger flere produkter fra andre partnere, men de producere kun selv ski i verdensklasse.

Enduro

Enduro er en all mountain ski bygget til ydeevne og funktionalitet. Enduro er designet til at stå med høj fart på pisterne og være solid i offpist og super stabil over hop.

Det har følgende funktioner:

  • Nnowaxx behandlet sintret bund.
  • 2,0 x 1,8 mm stålkant.
  • Triaksiale glasfibre.
  • Vridningsstivhed.
  • Gummi vibrationsdæmpning.

Få mere at vide om The Enduro på virksomhedens hjemmeside.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Norse Skis kan købes hos

Når du skal købe Norse Skis til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker rundt i Europa eller online, hvor der er størrelses guider eller du kan prøve produktet og blive vejledt. Se “alle” skibutikker, her.

Norse Skis

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort