North

Historien – Northski

Virksomheden blev grundlagt af tre svenske venner, der deler en passion for skiløb. De ønskede at skabe et sideprojekt, der ville være gavnligt for andre skiløbere, og Northski.se blev født. Teamet er dedikeret til at tilbyde produkter af høj kvalitet og fremragende kundeservice.

Northski.se tilbyder stilfulde og veldesignede skibriller til skiløbere til en overkommelig pris. Linserne er let udskiftelige med et magnetisk system, og brillerne kommer også med en ekstra linse og et brilleetui. Skiløbere kan være sikre på, at de vil være godt beskyttet mod elementerne, mens de nyder deres yndlingsvintersport.

North, kan købes hos: Northski

Om North

Som et voksende selskab har Northski etableret sig som et velrenommeret alternativ til de mere kendte mærker på markedet ved at levere fantastiske produkter, der også taler pænt til din pengepung – med gratis forsendelse og returnering, samt en 1 års garanti.

Med målet om at blive et go-to-spot for alle, der har brug for kvalitets ski- eller snowboardudstyr, udvider Northski.se altid sit lager og kommer med nye produktideer for bedre at kunne betjene sine kunder.

Produkter fra North

Skibriller, eller briller specielt designet til vintersport, er grund fokus i Northski.se-kataloget. Med en omfattende serie af produkter at vælge imellem, har Northski.se det perfekte par ski goggles til enhver vintersportsentusiast.

NORTH Freeride Rød/Blå

NORTHski freeride skibriller er perfekte til vintersportsentusiaster, der ønsker at nyde et klart, uhindret udsyn til pisterne uanset vejrforholdene. Den rød/blå linse giver overlegen farvekontrast og er perfekt til solrige dage, mens NORTH Spectrum linsen er fantastisk til både solrige og overskyede dage, hvor sigtbarheden er god. Det polariserende glas i NORTH Spectrum-linsen maksimerer kontraster fra omgivelserne og minimerer genskin, hvilket giver dig et mere behageligt synsfelt.

Her er nogle funktioner ved dette produkt:

  • Fantastisk hjelmkompatibilitet
  • Dobbelt linse med Italien permanent anti-dug linse
  • Magnetisk linsesystem til nemt at skifte linse
  • 100 % UVA- og UVB-beskyttelse

NORTH Freeride Black/Black

Når du køber et par NORTH-briller, får du altid to forskellige typer linser – NORTH Spectrum og NORTH Vision. Spectrum-objektivet er perfekt til kørsel i solrige vejrforhold, mens Snow-objektivet er perfekt til overskyet vejr eller natkørsel. Med dette alsidige system er du garanteret den bedst mulige oplevelse uanset forholdene.

Nogle funktioner omfatter:

  • Anti-ridsebehandlede linser
  • Fleksibel TPU blød ramme for fantastisk komfort
  • NORTH Spectrum polariseret linse
  • Justerbar anti-skrid silikone foring rem
  • Tredobbelt lag høj densitet støbt ansigtsskum

North kan købes hos

Northski’s produkter sælger deres produkter, på deres egen webshop. Se “alle” skibutikker, her.

North

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort