Vælg en side
Now logo

Hvem er Now Snowboarding?

Now Snowboarding har udelukkende fokus på at lave bindinger til snowboardere. Deres bindinger er elegante og stilet, med fokus på funktionalitet, komfort og performance. NOW Bindings er et relativt nyt brand, de startede tilbage i 2010, af JF Pelchat. Han ville ændre på et produkt der efter hans mening ikke var blevet ændret på siden det blev introduceret på markedet. Designet er her hvor der er blevet gjort mest, hvor der er blevet sat tyk på. Du kan fx få lyserøde og helt grønne bindinger fra NOW og ikke bare standart sorte. Der er blevet arbejdet med lukningerne, hvordan foden sidder i sålen og det giver selvfølgelig en bedre komfort.

Deres bindinger til voksne starter fra omkring 2000 kr. og går op efter.

Produkter fra Now Snowboarding

Snowboardbindinger til all mountain, carving, freeride, freestyle – park, jib. Samt reservedele til snowboardbindingerne.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Now Snowboarding kan købes hos

Når du skal ud og købe Now snowboardbindinger til skiferien, så er det bedst at købe dem hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Now logo
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort