Obermeyer logo

Hvem er Obermeyer?

Klaus Obermeyer arbejdede som ung i Aspen som skiinstruktør på en skiskole, som var med til at han som 29-årig valgte at starte Obermeyer. Det var tilbage i 1947, hvor det var relativt nyt at stå på ski, og der var derfor ikke mange spillere på markedet som henvendte ski til skiløbere. Derfor lavede han sin egen første parka jakke med dun i. Klaus Obermeyer var innovativ, han lavede turtle necks, solbriller og skibriller med 2 linser mm. Det var dog først i 1961 han åbnede sin først fabrik.

Obermeyer er et ældre brand hvor der er fokus på kvalitet, det er produkterne som ikke dør ud, da farverne er stabile og meget standard. Det er et brand for hele familien, deres priser er fornuftige. Deres produkter er mest kendte i USA særligt i Aspen, hvor deres kontor holder til, der produkter bliver lavet i Denver.

Produkter fra Obermeyer

Skijakker, skibukser, skihandsker og skiluffer, baselayers, halsedisser, skiunderbukser, midlayers, seler, bernies, fleecejakker, veste andet outdoortøj.

Obermeyer kan købes hos

Når du skal ud og købe Obermeyer skitøj til skiferein, så kan det være en ide at købe det hos lokale butikker mens du er på ferie ellers sørg for at tjekke mål og størrelser inden du bestiller hjem. Se “alle” skibutikker, her.
Obermeyer logo
FAQ – Spørgsmål om Obermeyer

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvor stammer navnet Obermeyer fra?

Det er grundlæggeren som hedder Klaus ”Obermeyer”. Han var i sin vild med at klatre, de har været med til at innovere branchen på mange måder.

Laver Obermeyer skitøj til børn?

Ja, og det de laver er faktisk super smart på både design og funktionalitet. Prisen for en at deres topmodeller til børn ligger til 1000 kr. Men så lækkert skitøj til børn har også en fin salgs pris igen som brugt.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort