Vælg en side
Obermeyer logo

Hvem er Obermeyer?

Klaus Obermeyer arbejdede som ung i Aspen som skiinstruktør på en skiskole, som var med til at han som 29-årig valgte at starte Obermeyer. Det var tilbage i 1947, hvor det var relativt nyt at stå på ski, og der var derfor ikke mange spillere på markedet som henvendte ski til skiløbere. Derfor lavede han sin egen første parka jakke med dun i. Klaus Obermeyer var innovativ, han lavede turtle necks, solbriller og skibriller med 2 linser mm. Det var dog først i 1961 han åbnede sin først fabrik.

Obermeyer er et ældre brand hvor der er fokus på kvalitet, det er produkterne som ikke dør ud, da farverne er stabile og meget standard. Det er et brand for hele familien, deres priser er fornuftige. Deres produkter er mest kendte i USA særligt i Aspen, hvor deres kontor holder til, der produkter bliver lavet i Denver.

Produkter fra Obermeyer

Skijakker, skibukser, skihandsker og skiluffer, baselayers, halsedisser, skiunderbukser, midlayers, seler, bernies, fleecejakker, veste andet outdoortøj.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Obermeyer kan købes hos

Når du skal ud og købe Obermeyer skitøj til skiferein, så kan det være en ide at købe det hos lokale butikker mens du er på ferie ellers sørg for at tjekke mål og størrelser inden du bestiller hjem. Se “alle” skibutikker, her.

Obermeyer logo
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort