Odlo logo

Hvem er Odlo?

Odlo er et 70 år gammelt brand som holder til og blev startet i Norge. De startede tilbage i 1946 med at lave kvalitets performance tøj. Innovationen er i højsædet hos Odlo, deres produkter bliver produceret i Schweiz med morderne stil og fokus på den aktive livsstil.

Odlo laver sportswear til hele familien, til fornuftige priser. Deres priser ligger omkring det prisleje ligger omkring for et midlayer ligger omkring 4-500 kr. Du kan finde deres produkter på hylderne hos mange butikker i Norge, Sverige og rundt i Europa, samt i USA.

Produkter fra Odlo

Skijakker, skibukser, midlayers, baselayers, skiunderbukser, halsedisser, skihandsker, pandebånd samt skisokker. Derudover laver de tøj til løb, cykling, trail, fitness og træning.

Odlo kan købes hos

Når du skal ud og købe Odlo skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
Snowinn logo
Snowinn logo
Odlo logo
FAQ – Spørgsmål om Odlo

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Er Odlo et skandinavisk firma?

Det er startet i Oslo, Norge tilbage i 1946 lige efter krigen. De er kendt for deres motto ”altid vær et skridt foran”.

Hvad kendetegner Odlo?

Det er deres fokus på funktionel og performance sportstøj. Deres laver alt fra jakker til løb og ski til skiundertøj i merinould. De henvender sig til løb, langrend, cykling, træning, skisporten og outdoor generelt.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort