Odlo logo

Hvem er Odlo?

Odlo er et 70 år gammelt brand som holder til og blev startet i Norge. De startede tilbage i 1946 med at lave kvalitets performance tøj. Innovationen er i højsædet hos Odlo, deres produkter bliver produceret i Schweiz med morderne stil og fokus på den aktive livsstil.

Odlo laver sportswear til hele familien, til fornuftige priser. Deres priser ligger omkring det prisleje ligger omkring for et midlayer ligger omkring 4-500 kr. Du kan finde deres produkter på hylderne hos mange butikker i Norge, Sverige og rundt i Europa, samt i USA.

Produkter fra Odlo

Skijakker, skibukser, midlayers, baselayers, skiunderbukser, halsedisser, skihandsker, pandebånd samt skisokker. Derudover laver de tøj til løb, cykling, trail, fitness og træning.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Odlo kan købes hos

Når du skal ud og købe Odlo skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Odlo logo
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort