Ogier

Historien – Ogier

Ogier er et schweizisk modefirma med fokus på kreativitet, moderigtigt design og høj ydeevne. Ogier har bevaret sin familiære atmosfære siden 1948, og ved konstant at søge ekspertise har virksomheden bevist sit særpræg.

Maurice Ogier er grundlæggeren af Ogier, som startede i 1948. Han begyndte at lave uldtøj til bjergarbejdere, fordi han er ambitiøs og passioneret. I 1960, som en af pionererne i skibranchen, blev han inspireret af fremkomsten af bjergskiløb og turisme.

Han udviklede forskellige koncepter til specialbutikker, fordi han ønskede at tilbyde de bedste produkter til bjergentusiaster. Gilbert Ogier, hans fars søn, arvede hans kærlighed. Han sprøjtede nyt liv ind i projektet ved at understrege, at bjergene ikke kun handler om en disciplin eller en destination, men også en kunst at leve. Verdensklasse klatrer i 1986, med hjertet af en konkurrent skiløber, injicerer han denne besked: “Kunsten at leve”.

Om Ogier

Ogier sigter efter at vække følelser gennem et unikt design – en kombination af innovation, udsøgte materialer og tekstiler, der tilbyder funktionalitet og stil, konstant uden for den sædvanlige vej.

Uanset om det er ydeevne eller komfort, er hver beklædningsgenstand stylet med funktionel æstetik. Ogier-kollektioner, som er lavet i Italien, satte sig for at opnå perfektion. Deres produktionslinje har med dedikation til fremragende kvalitetstøj og deres forpligtelse til ærlighed og moral resulterer i produkter, der kan bruges og nydes i mange år. Hvert design er et enestående mesterværk, ned til mindste detalje. Derfor er prisen også i highend segmentet.

Maison Ogiers kreationer er tidløse, men alligevel innovative, og kombinerer fantastiske silhuetter med levende nuancer. Deres kollektioner er dristige i stil og distinktion, uanset om de er azurblå eller strålende pink.

Produkter fra Ogier

Ogier-og.com har en bred vifte af produkter, herunder skitøj, vinterstøvler, strik, fritidstøj, baselayers, skihandsker, skihjelme, aktivtøj, mode bjergtøj, skibukser, sneakers og tilbehør.

Nogle af virksomhedens produkter omfatter:

Space Boots Mink White

Space støvlerne med superlet minkfor. En højkvalitets sål og luksuriøs minkforing sikrer optimale forhold i sne og is.

Andre funktioner i Space Boots Mink White inkluderer:

  • Ballistix sål.
  • Super let minkfor.
  • Robust greb-ribbning, lavet af ekstra stærk nylon, hvori der er tilføjet røde forstærkninger for øget spændstighed og fleksibilitet.

Tjek virksomhedens hjemmeside for at lære mere om Space Boots Mink White.

Kandahar Carbon Black skihjelm

Carbon og Kevlar fiber eksklusive skihjelme. En anti-chokbølge barriere er dannet mellem begge lag, hvilket forhindrer ekstern kontakt. Alcantara-foret er strækbart og absorberende, hvilket gør det meget behageligt og åndbart. All-weather visirer er tilgængelige.

Tjek virksomhedens hjemmeside for at lære mere om Kandahar Carbon Black Helmet fra Ogier!

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Ogier kan købes hos

Som highend mærke er det vigtigt at holde kvaliteten på forhandlere, i samme kvalitet og service. Ogier har ingen forhandlere på, og derfor sælger de kun deres produkter fra deres egne butikker og via deres egen webshop. De har butikker i Aspen, USA. Samt 3 i Frankrig i Courchevel, Val d’Isere og Megève. Sidst men ikke mindst har de 4 butikker i Schweiz – Verbier, Zermatt, St. Moritz og Zurich. Se “alle” skibutikker, her.

Ogier

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort