On3p Skis

Hvem er On3p skis?

ON3P skis er et skibrand som holder til i Portland, Oregon – USA. De har mulighed for at lave dine ski custom, så du selv vælger længden, spidsen mm. Hvor du kan vælge mellem deres designs, så du kan fx ikke vælge et billede af dig selv og få på dem. De laver alle deres ski selv, de får dem ikke lavet et andet sted, som mange andre brands gør.

Deres ski ligger fra 3000 kr og opefter, alt efter hvilken model man gør med. De har nogle lækre designs hvor der er smæk på farverne og elementerne. Deres Magnus modeller er til Park, Freestyle modellerne er Jeffrey, All Mountain modellerne er Woodsman, Freeride er Wrenegade – der er flere end de først nævnte modeller.

Produkter fra On3p Skis

Ski til park, freestyle, all mountain, freeride, touring og til børn. Så kan man lave sin ski i custom made. Skibindinger og hoodies.

Onp3 Skis kan købes hos

Når du skal ud og købe ONP3 ski, så kan de købes hos forhandlerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
on3p logoo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort