Onefoot

Historien – Onefoot

OneFoot mærket er dedikeret til at levere det bedste vinterlegetøj til børn i alle aldre! Deres innovative design og dedikation til kvalitet adskiller dem fra konkurrenterne. De er forpligtet til sikkerhed, overkommelig pris og vigtigst af alt, at bringe smil frem på en af ​​de mest fornøjelige tider på året – vinteren!

Onefoot, kan købes hos: Onefoot

Om Onefoot

OneFoot’s produkter vil helt sikkert bringe timevis af sjov i sneen! Deres produkter kan også bruges på den lokale kælkebakke, hvor børn kan hygge sig.

Produkter fra Onefoot

OneFoot tilbyder en række vinterprodukter til børn, herunder miniski, snowbob, snowbum og snowpad. Du er sikker på at finde det perfekte produkt til dit barns vinterferie, hvis sneen skulle flade er det med at have produktet klar!

Miniski

OneFoot Miniski er den seneste innovation inden for nordisk skiløb. Den tilbyder alle fordelene ved en traditionel miniski, med mange forbedringer! Twin tip design giver mulighed for nye muligheder, når det kommer til tricks, mens pigge giver maksimalt greb både foran og bagpå. Flere positioner til frontremmen gør den justerbar til enhver skostørrelse, og bindingerne kan også justeres, så de passer til de fleste sko og støvletyper og -størrelser. Den fulde kappe giver øget stabilitet og greb på fodtøj, hvilket gør det til det perfekte valg for alle børn derude, der elsker at stå på ski.

Nogle funktioner ved Miniski inkluderer:

 • Unikt kantdesign for bedre greb
 • Bredere og længere design for øget balance og kontrol
 • Den solide binding giver god støtte og fastgørelse
 • Justerbare bindinger passer til de fleste skotyper og størrelser
 • Bredere og længere design

Snowbob

Snowbob er det bedste legetøj til børn der har ledt efter en ny måde at glide ned ad bakke på. Vælg mellem 2 forskellige modeller, med eller uden styrbare håndtag, og kør ned ad sneklædte bakker i alle størrelser. Snowbob kælkeskiene er brede nok til at give dig total kontrol, så børn kan have fuldstændig kontrol. Med TURNFLEX vægtskiftstyring skal du blot bruge din kropsvægt til at læne dig til venstre eller højre for at lave snævre sving – det er dobbelt så sjovt! Lavet med hårde og holdbare materialer, kan dette legetøj modstå enhver slid fra børn, mens de leger i sneen.

Funktionerne omfatter:

 • Støbt i teknisk plast
 • Solide, lakerede stålrør
 • Fleksibelt og behageligt tekstil

Snowbum

Onefoot Snowbum er det nyeste og forbedrede butt sledge board! Den har en bedre køreoplevelse og kontrol og er kompakt, så den er nem at tage med dig, uanset hvor du tager hen! Det forlængede sæde giver støtte under lårene og sidehåndtagene giver dig øget kontrol. Midter håndtaget kan bruges til at bære kælken eller til den mere traditionelle kørestilling. Sædet er betrukket med et vandafvisende og isolerende tekstilbelagt skum, så børnene kan nyde en tur uden at blive kolde eller våde!

Nogle funktioner omfatter:

 • Forlænget sæde til lårstøtte
 • Vandafvisende og isolerende tekstilbelagt skum
 • Sidehåndtag for øget kontrol

Onefoot kan købes hos

Onefoot sælger deres produkter gennem deres egen webshop, samt hos en masse sportsbutikker og legetøjsbutikker verden over. Se “alle” skibutikker, her.
Onefoot

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort