O' Neill logo

Hvem er O’neill?

O’ Niell blev startet af Jack O’Niell tilbage i 1952. De startede ud med at være et brand der fokuserede på vandsporten, og var nogle af de første til at lave neopren våddragter. I 1980’erne var det et veletableret surf brand, som havde fokus på at være et livsstils sport brand, hvor de allerede var på markederne U.S Hvor de holdte til i San Francisco, og i Europa samt Japan.

De sponsorerer events og atleter inden for surfing, kitesurfing, snowboardere og skiers samt andre atleter.

De laver nogle super fede produkter, hvor man kan se de har været på markedet i mange år, men ikke har en kedelig tilgang til produkterne hvor alt skal passe til alle.

Produkter fra o’neill

Skijakker, Anorakker, Skibukser, Fleece midlayer, skihjelme, skibriller samt bernies. Derudover sælger de meget indenfor svømmetøj og andet hverdagstøj.

O’neill kan købes hos

Når du skal ud og købe O’neill skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
Bluetomato logo
Snowinn logo
Snowinn logo
Oneil logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort