Oneway logo

Hvem er ONE WAY?

ONEWAY er et brand som startede tilbage i 2004 i Finland, men senere er flyttet til Østrig. Det er et skimærke som har fokus på langrendsskiløbere, hvor de laver skistave og accessoires. Deres produkter er velkendte inden for langrendsløbere, de holder ved deres skandinaviske rødder, de største lande inden for langrend er Norge, Sverige og Finland.

ONE WAY vil lave produkter som ikke bare følger de andre, de vil være de bedste, derfor har de også massere af langrendsløbere til at teste deres produkter for at opnå den bedst mulige kvalitet, performance og innovation på deres produkter inden de bliver solgt til dig.

Produkter fra ONEWAY

Skistave til langrend, backpack til langrend, taske til skistave, skihandsker til langrend, halsedisser, race briller, tynde huer og pandebånd.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

ONE WAY kan købes hos

Når du skal ud og købe ONE WAY langrendsskiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Oneway logo
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort