Aerosize

Historien – OOSC Clothing

OOSC blev skabt i 2014 af de to universitetsvenner Nick og Aaron, som kombinerede deres kærlighed til afterski og skiløb i et gammeldags produkt kaldet kædeldragt/flyverdragt/skidragten.

Siden da er virksomheden vokset op, og har udvidet sit brand og er nu forpligtet til at sikre, at alt deres overtøj og bløde varer består af at være bæredygtige eller lavet i økologiske materialer.

Kernekonceptet bag OOSCs vision er fortsat at skabe episke designs, smeltet sammen med det at bruge genbrugte materiale, vandtætte og åndbare tekniske materialer som giver et moderne alternativ til moderne ski- og snowboard-påklædning.

De voksede og er begyndt at lave skijakker og baselayers i 2017 og derefter halsedisser og skibukser i 2019/20.

OOSC har lavet originale skidragter/heldragter til mænd og kvinder siden 2014. Sæsonen 2018/19 er deres vigtigste punkt til dato, med fokus på de mest funky detaljer, de kan slippe af sted med uden at krydse andres grænser.

Disse skidrager er raffinerede af allerede eksisterende designs, der fortsætter med at blive justeret baseret på feedback fra positive kunder, som har brugt dem forskellige steder rundt omkring i Canada og Amerika i flere sæsoner nu.

OOSC Clothing, kan købes hos: OOSC Clothing

Om OOSC Clothing

OOSC forestiller sig at bygge et bæredygtigt, socialt ansvarligt brand, der bekymrer sig dybt om planeten og dens indbyggere. Alle, der køber ind i deres vision, kan være med til at skabe denne fremtid, hvor alle omkostninger fra R&D gennem produktion doneres fuldt ud til lokale genbrugsprogrammer for tøj. Virksomheden har også til hensigt at være den globale leder inden for retro-infunderet sportstøjsmode til skiløbere og afterski-elskere.

Gennem partnerskaber, brug af overlegne materialer, genbrug af biprodukter og gør-det-selv-produkter for at reducere spild gennem deres tøjprojekter, er OOSC midlet til at facilitere dette bæredygtige økosystem ved at designe socialt ansvarlige og miljøbevidste produkter, der respekterer planeten.

OOSC giver riders og alle, der elsker skisporten, mulighed for at bruge denne mode som et redskab til deres passion for ski eller snowboarding.

OOSC-tilgangen er unik på grund af deres design fokus, og fordi de også er skabt, med mennesker i tankerne.

Produkter fra OOSC Clothing

OOSC har en bred vifte af produkter, som omfatter:

Mambo Sunset-skidragt – herre/unisex

Inspireret af de ikoniske solnedgange på Ibiza spillestedet, er Mambo Sunset Ski Suit den nyeste tilføjelse til OOSCs kollektion, som tilbyder en performance og beskyttelse.

Denne nye skidragt er designet med Street Skiers i tankerne. De tilbyder en atletisk pasform, samtidig med at de er fashionable nok til dine aktiviteter i dagtimerne. I modsætning til lignende stilede heldragter på markedet, der kun giver gode vejrfordele, der er egnet til triatlon eller bjergaktiviteter, er denne skidragt blevet konstrueret under strenge tests i både store højder og velodromhøjder;

Den har følgende funktioner:

  • 10.000 mm vandtæt
  • 10.000 åndbar
  • 80g syntetisk isoleret
  • Kritisk tapede sømme
  • Fleeceforet hagebeskytter

Grå Glacier Thermolite isoleret jakke – Unisex

Ved at bruge Thermolite Eco-fremstillet teknologi er Grey Glacier Thermolite Insulated Jacket din foretrukne jakke til det koldere vejr.

Det har følgende funktioner:

  • YKK lynlås
  • Ripstop i 100% genanvendt polyester
  • Hårde varmelommer
  • 100 % genanvendt øko-fremstillet isolering

OOSC Clothing kan købes hos

Når du skal købe OOSC ski overtøj til skiferien, så skal det købe online, hvor du kan købe det på deres egen hjemmeside eller via Zalando. Se “alle” skibutikker, her.

Aerosize

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort