Osprey logo

Hvem er Osprey?

Osprey er et Amerikansk backpackerbrand, som laver taske til outdoorlivet. De startede tilbage i 1974 med en enkelt symaskine med en masse ideer om at lave innovative backpacks i højeste kvalitet. I dag er de er større brand som sælges rundt i hele verden.

De arbejder ud fra at deres produkter skal være langtidsholdbare produkter, de skal ikke over producere og sælge dem for billigt, de bruger nogle gode og dyre materialer som gør de også sørger for at have så lidt spild produktions som muligt for at passe på kloden, det er ikke et fashion produkt som lever i sæsoner, de vil hellere reparere en taske end at du skal købe en ny.

Osprey laver backpacks inden for alle udendørs aktiviteter, om du skal stå på ski, hike i de norske fjelle, klatre på stejle klipper mm. Deres tasker ligger i et semi fornuftigt prisleje, da man får et special produkt, så betaler man også lidt mere. Skirygsække fra Osprey starter fra 1000 kr. og opefter.

Produkter fra Osprey

Backpacks til skisport – freeride, park, piste med mere, backpacks til løb, hiking, klatring og meget andet.

Osprey kan købes hos

Når du skal ud og købe Osprey rygsække til skiferien, så er det bedst at købe dem hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor du kan blive guidet til at vælge den rigtige model. Se “alle” skibutikker, her.

Snowinn logo
Snowinn logo
Osprey logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort