Out Of logo

Hvem er Out of?

Out Of er et nyt Italiensk brand som holder til i Brescia. Det blev startet af Laura Valotti og hendes 2 brødre Federico og Roberto i 2017. De vil lave innovative produkter til skisporten, med fokus på teknologi.

ISPO Award 2021 guld vinder. Det er deres Electra ski goggles som er et revolutionerende produkt, det som skibrillen kan gøre, er at den kan skifte farven i glasset. Der er ikke noget batteri til deres skibriller, de fungerer med solceller, som er en lille chip der sidder i brillen.

Så tænker du nok at brille ser helt anderledes ud, det gør de altså ikke. De har et lækker design, ligger til en pris omkring 3200kr for deres Electra modeller. De laver også billigere ski goggles som ligger til en pris på omkring 1000 kr.

Produkter fra Out of

Ski Goggles & ekstra linser, skihjelme, solbriller, case til ski goggles.

Out of kan købes hos

Når du skal ud og købe Out of skiudstyr til skiferien, så kan du købe deres produkter i butikkerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.
BNAboardshop.dk logo
Bluetomato logo
Snowinn logo
Out Of logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort