Pajar logo

Hvem er Pajar Canada?

Pajar Canada er et sko og jakke brand. De startede tilbage 1963 i Montreal i Canada, med det formål at lave de bedste sko og støvler samt jakker i super lækkert materiale. Pajar Canada vil vi nok ikke kalde et decideret skibrand, men det er et brand som fokuserer på at holde dig var udendørs, det er et highend brand, så flere vil gerne bruge deres produkter. Flere af deres produkter skal kunne holde dig nogenlunde varm i ned til -30 grader.

Deres jakker ligger til en pris fra 3000 kr. og op efter. Deres sko ligger fra 700 kr og op efter, støvler fra 1500 kr og opefter. Det er et eksklusivt brand, som får produceret deres produkter i Italien, Portugal og Asien.

Produkter fra Pajar Canada

Vinterstøvler, Parka jakker.

Pajar Canada kan købes hos

Når du skal ud og købe Pajar Canada, så har jeg fundet nogle at stederne du kan købe deres produkter. Se “alle” skibutikker, her.

Pajar logo
Pajar logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort