Pallas Snowboards

Historien – Pallas Snowboards

Pallas Snowboards blev grundlagt i 2013 i en lille garage i Salt Lake City, Utah. Pallas er udtænkt af Nitsch og medstifter Alister Horn fra Chimera Backcountry Snowboards. Det er en producent af splitboarding til kvinder.

Virksomheden repræsenterer tredje generation af snowboards og vintersportsproduktion i Utah.

Pallas er en verdensomspændende innovatør, der er banebrydende for nye produktformer som hybridboards med varmeforseglede sidevægge for bedre kontrol under backcountry-touring, hvilket er ekspeditions snowboard modeller, der er klar til at blive afhentet af næsten alle – hovedsageligt på grund af Nitschs kreative designs såsom Variable Axis Design til stede på Pallas Snowboards’ indtog på markedet for kvinders snowboarding.

Om Pallas Snowboards

Pallas Snowboards har til formål at udvikle traditionen bag splitting og backcountry snowboarding gennem et fornyet fokus på passion, innovation, uddannelse, konkurrence/træningsprogrammer og muligheder for alle niveauer af splitboardere.

Jenny Strickler elsker at cykle på mountainbike og tilbringe tid i det fri, når hun ikke skriver om det på sin blog. Hun mener, at vintersport kan være sikrere end andre ekstreme aktiviteter, fordi de har mere adgang fra sæson til sæson, så hvorfor vil du ikke gerne ud og nyde det?

Virksomheden opnår deres mission gennem ydeevne af høj kvalitet, erfaren ekspertise og samfundsengagement.

Produkter fra Pallas Snowboards

Pallas Snowboards tilbyder snowboards, splitboards og beklædning og tilbehør. Nogle Pallas Snowboards produkter inkluderer:

Epiphany Alpine Series Splitboard

For personer, der bruger meget tid i alpine, eller som bare virkelig brænder for backcountry-teknologi, er Epiphany Alpine Series-splitboardet et pro-level splitboard. Deres proprietære teknologi spikede deres almindelige Epiphany splitboard med de mest fremragende funktioner for at gøre branchens mest robuste, no-BS splitboard til kvinder.

Touring-indlæg er hårde støvle-kompatible, hvilket giver dig mulighed for at maksimere dine støvle- og bindingsvalg, samtidig med at du reducerer behovet for en tå-stykke-adapter. Og deres proprietære kofanger kant har en integreret plastiksidevæg med høj tæthed, der griber som stål, men har en naturlig og responsiv følelse, ligesom dit yndlings resortboard. Den erstatter de traditionelle indvendige kanter af stål med en integreret plastkant med høj tæthed.

Andre funktioner i Epiphany Alpine Series Splitboard inkluderer:

  • For ekstra styrke og hastighed skal du bruge en grafit-infunderet base
  • Den blev bygget med ekstra kulfiber og dæmpende materialer for at finjustere brættets flex og ydeevne
  • Ved høje hastigheder og ved landing er den stabil og jævn
  • Ved drejning er den tilspidsede profil adræt og lydhør
  • I variabel sne udglatter flad camber mellem fødderne kant-til-kant
  • I en række sne og terræn flyder den stumpe næse
  • Vær klar med en referencestilling på dybe dage: 1-2 tommer bag midten for variabel sne
  • Tre års begrænset garanti mod fejl i håndværk og materialer
  • Størrelse ned 2-3 cm fra gennemsnitslængden anbefales til volumenforskydning

Pallas Snowboards kan købes hos

Pallas Snowboards har omkring 20 forhandlere i USA og Canada, samt en enkelt i Finland. Så har de selvfølgelig deres egen hjemmeside samt online forhandlere i USA og Canada. Se “alle” skibutikker, her.

Pallas Snowboards

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort