Patagonia logo

Hvem er Patagonia?

Patagonia er et brand for outdoor personer, det blev startet af Yvon Chouinard tilbage i 1973. De har fokus på tøj til sports og udendørsliv, til at starte med var det mest klatring som de henvendte sig til. Gennem årene er de gået over til surf, skisport, trail løb og mountainbike, du kan faktisk finde tøj fra Patagonia i flere modetøjsbutikker i dag.

I en tidlig alder begyndte han at sælge udstyr til klatring fra hans forældre baghave i Burbank, dernæst gik turen til Californien kysten hvor der blev surfet. Efter de havde gået udmærket siden de startede tilbage i 1973, så tog han hele holdet bag virksomheden med til Patagonia i Chile 1991, det var grunden til firmaet kom til at hedde Patagonia.

Patagonia laver outdoortøj til hele familien, til super fine priser i super høj kvalitet. De er en del af 1 for the planet, som betyder de giver 1% af deres overskud til at hjælpe med at passe på verden.

Produkter fra Patagonia

Skijakker, skibukser, midlayers, backpacks. Derudover tøj og udstyr til surfing, mountainbike, klatring, kitesurfing, trail løb, fiske tøj.

Patagonia kan købes hos

Når du skal ud og købe Patagonia skitøj til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Snowinn logo
Snowinn logo
Patagonia logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort