Peak Performance

Hvem er Peak Performance?

Peak Performance er et Svensk brand som startede tilbage i 1986 i Åre. De var 3 skiers der snakkede om hvordan det kunne være der ikke var noget skitøj som de gad og have. De manglede noget tøj have høj funktionalitet med simpelt lækkert design uden at være for meget, men heller ikke for kedeligt.
De havde et godt hold, Stefan Engströ som havde vundet flere world cups, Peter Blom som var chef for redigering i Sveriges største ski magasin og Christer Mårtenson om var kreativ og designer. Kort inde i processen fik de Jonas Ottosson med som var tidligere alpin skier og skulle være sælger.

I 2014 efter små 30 år er de et stort velkendt sportsbrand som har fokus på skisport, golf, træning og løbe tøj og accessoires.

Peak Performance er meget kendt i Danmark, og du finder deres produkter i alle stormagasiner, skibutikker, sportsbutikker og adventure/outdoor butikker. Deres produkter er af højeste kvalitet og i super fedt design der matcher danskernes krav.

Priserne på Peak Performance produkter ligger i den lidt høje ende, men kvalitet er også efter det. Deres produkter holder i mange år, jeg kender flere som har skijakker der er 15-20 år gamle, og bare med den teknologi de havde dengang er det stadig gode jakker i dag.

Produkter fra Peak Performance

Skijakker i alle former, skibukser i flere kvaliteter, skiunderbukser, skiundertrøjer, skipulli, huer, skihandsker, skistrømper, rejsetasker. Skiudstyr, golfudstyr, løbeudstyr og outdoorgear.

Peak Performance kan købes hos

Når du skal ud og købe skitøj fra Peak Performance til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
Skioutlet logo
Bluetomato logo
Snowinn logo
Snowinn logo
Peak Performance
FAQ – Spørgsmål om Peak Performance

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Er en Peak Performance skijakke pengene værd?

Kvalitet koster, Peak Performance laver kun høj kvalitet. Passer du på din skijakke fra Peak kan den holde op til 10 år.

Er Peak Performance et dansk brand?

Nej – ikke længere, IC Group solgt Peak Performance til Amer Sports. Det hele startede tilbage i 1985 oppe i Åre, Sverige – så det stammer fra Sverige.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Peak Performance