Penguin logo

Hvem er Penguin?

Penguin er et Schweizisk brand, som laver skitøj. De laver stærke solide produkter med lang holdbarhed og med fokus for bæredygtighed og funktionalitet. De laver super lækre skijakker og midlayers, deres designs er lavet i Schweiz og bliver produceret i Vietnam.

Som de selv siger, så skal man rejse med stil, derfor er deres produkter også meget stilrene som passer til powder entusiasten. Alle deres produkter er gennemtestet f dem selv før der bliver sat noget på markedet, deres skiundertøj er lavet i merinould, som er toppen af poppen inden for materiale til skiundertøj.

Produkter fra Penguin

Skijakker, skibukser, skiundertøj, bernies, midlayers.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Penguin kan købes hos

Når du skal ud og købe Penguin skitøj til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Penguin logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort