Picture normal

Hvem er Picture?

Picture Organic Clothing startede tilbage I 2008, da Jeremy, Julian og Vincent alle 3 søgte noget de kunne være 100% engageret i. Det skulle samtidigt være miljøvenligt og have en bæredygtig udvikling. De skulle lære alt fra produktionsfabrikker, start af virksomhed og tekstiler.

Allerede i 2009 solgte de deres produkter rundt i 70 butikker i Frankrig og Schweiz. I 2016 åbner de deres 2  egne butikker i Lyon og Annecy. På dette tidspunkt efter 8 år er de allerede i 30 lande med over 700 salgssteder. Deres produkter bliver solgt i flere danske skibutikker og webshops.

Alle deres produkter er lavet af genanvendeligt materiale. Man må bare sige de har taget skibranchen med storm. De sælger produkter til mænd, kvinder og børn.

Produkter fra Picture

Skirygsæk, skitaske, skihandsker, skihjelme, halsedisser, huer, skisokker, skijakker, skibukser, skiundertøj, huer, caps, skipulli.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Picture kan købes hos

Når du skal ud og købe skitøj fra Picture til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Picture normal
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Picture