Picture normal

Hvem er Picture?

Picture Organic Clothing startede tilbage I 2008, da Jeremy, Julian og Vincent alle 3 søgte noget de kunne være 100% engageret i. Det skulle samtidigt være miljøvenligt og have en bæredygtig udvikling. De skulle lære alt fra produktionsfabrikker, start af virksomhed og tekstiler.

Allerede i 2009 solgte de deres produkter rundt i 70 butikker i Frankrig og Schweiz. I 2016 åbner de deres 2  egne butikker i Lyon og Annecy. På dette tidspunkt efter 8 år er de allerede i 30 lande med over 700 salgssteder. Deres produkter bliver solgt i flere danske skibutikker og webshops.

Alle deres produkter er lavet af genanvendeligt materiale. Man må bare sige de har taget skibranchen med storm. De sælger produkter til mænd, kvinder og børn.

Produkter fra Picture

Skirygsæk, skitaske, skihandsker, skihjelme, halsedisser, huer, skisokker, skijakker, skibukser, skiundertøj, huer, caps, skipulli.

Picture kan købes hos

Når du skal ud og købe skitøj fra Picture til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Bluetomato logo
Picture normal
FAQ – Spørgsmål om Organic Picture

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er specielt ved Picture Organic Clothing?

Det er deres tilgang til den grønne omstilling! 69% af deres polyester som bruges til at lave skijakker og andet teknisk tøj kommer fra genanvendelige flasker. Kender man lidt til ”Patagonia”, så har de samme indstilling som dem, til at passe på planeten.

Hvor startede Picture Organic?

Det er en Fransk virksomhed, som opstod i Clermont-Ferrand tilbage i 2008. Allerede i 2009 vandt de en pris ved ISPO messen i München.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Picture