Pieps

Hvem er Pieps?

Pieps GmbH, er en verdensomspændende teknologiledende virksomhed, med fokus i lave lavine-transceivere, som gør det muligt at finde en lavine før den er over dig.

Pieps har lavet og udviklet lavine i mere end 45 år. Pieps gør så du kan føle dig sikker ved at tage ud i offpisten, dit gear skal altid virke derude og med Pieps er du sikker på dit lavineudstyr virker hver gang.

De bliver ved med at blive bedre og teste deres produkter, deres produkter sælges over det meste af verden.

Produkter fra Pieps

Lavine tracker, sonder, skovle og rygsække.

Pieps kan købes hos

Når du skal ud og købe Pieps Lavine skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Aktivvinter logo
Aktivvinter logo
Pieps
FAQ – Spørgsmål om Pieps

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er særligt ved Pieps?

De ligger deres fokus i produkter som skal sikre end når man står i offpist. Det er lige fra lavinerygsække, lavine bipper, skovle og søgning stave hvis der er en person som ryger under en lavine.

Skal man have en bipper med i offpisten?

Regel nr. 1, er at man aldrig tager i på offpist alene. Tager man ud på steder hvor der er mulighed for laviner, eller steder hvor man er et stykke fra pisterne og mennesker og uheldet skulle ske – så kan en bipper altså betyde liv eller død. Alle offpist guider har en, og du bør også booke en guide til offpistture.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Pieps