Poivre Blanc logo

Hvem er Poivre Blanc?

Tilbage i 1984, startede Dany Sebright – Poivre Blanc, hun var vild med vintersport og vindsurfing. Den gang var det bare t-shirts og sweatshirts der blev produceret med massere af farver og gode sjove udtryk. Allerede i 1987 var de i Schweiz og Belgien, hvor rigtig mange teenagere gik i tøj fra dem.

De designer med stil til skarpe priser, hvor der ikke er gået ned på kvalitet eller funktionalitet. Det er et outdoor sportswear brand som producerer skitøj til damer, teenagere, børn og babyer samt lidt til mænd.

Har du været i Val d’ Isere, så har du måske se deres butik som de startede tilbage i 1992, senere har de fået butikker rundt i Europa – London, Marseille, Tallinn, samt deres forhandlere er rundt i hele verden. Derudover så har de en afdeling i Harrods i London, Gum i Moskva i Rusland og Les Galeries i Frankrig.

Selvom de også producere til mænd, så vil jeg sige der er et rigtigt skibrand som laver skitøj til kvinder og børn, med super fed fransk stil.

Produkter fra Poivre blanc

Skijakker, skibukser, midlayers, baselayers, skihandsker, halsedisser.

Poivre Blanc kan købes hos

Når du skal ud og købe Poivre Blanc skitøj til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Poivre Blanc logo
FAQ – Spørgsmål om Poivre Blanc

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er særligt ved Poivre Blanc?

Det er et Fransk brand, som har lavet skitøj og afterskitøj siden 1984. De går efter de franske elegance og det hollandske fit.

Hvordan er priserne på Poivre Blanc?

Deres damejakker ligger til en pris på ca. 2000 kr. i nypris. Deres heldragter til kvinder ligger til en pris på ca. 4000 kr. Hvor du altså får en ski heldragt i høj kvalitet.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort