Vælg en side
Pret logo

Hvem er Pret?

Pret er et nyere skihjelme brand, som udelukkende fokuserer på skihjelme. De arbejder med at sikre dig så meget som muligt på skiferien, det er vigtigt man sørger for at vælge skihjelme fra de rigtige brands og de er sikkerheds godkendte. Kvalitet, pasformen og ny teknologi udover lækkert design med massere af farve på, er noget af det du finder hos Pret.

De har flere forskellige modeller, Cirque X, Corona X, Fury X, Vision X, Refuge X, Haven X, Cynic X2, Lyric X2 mm. Der er hjelme til dig om du er mand, kvinde eller barn, deres hjelme til voksne starter fra 6-700 og får op til 1800 kr, til børn starter de fra 500 kr.

Produkter fra Pret

Skihjelme i forskellige modeller med massere af farve.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Pret kan købes hos

Når du skal ud og købe Pret skihjelm til skiferien, så er det bedst at købe den hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Pret logo
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort