Pyua

Historien – Pyua

Vidste du, at selv reclaimed udendørstøj i sidste ende bliver til farligt affald? Dette er selve grunden til, at PYUA lever. De har arbejdet dag efter dag siden 2008 på den mission, med et ønske at transformere hele industrien: Vi har brug for, at tekstilkredsløbet lukkes.

De designer deres produkter med cirkularitet og var de første til 100% at genbruge og være producent af high performance outdoortøj. Dette koncept er solidt forankret i deres virksomhedsvision, startende med designet og fremskridt gennem produktion, brug og genbrugs materialer. For som bæredygtighedspioner har virksomheden sat sig som mål at lukke tekstilkredsløbet helt ned i 2025 uden at kræve ændringer på design, komfort eller ydeevne.

PYUA blev etableret i 2008 til det formål at være branchens førende producent af yderst funktionelt, genbrugt skitøj.

PYUA, kan købes hos: BergFreunde, PYUA

Om Pyua

Pyua ser sig en verden, hvor det ikke længere er nødvendigt at kassere tekstiler i miljøet uden nogen konsekvens. PYUA genbruger sit brugte tøj for at omdanne det til nye materialer til andre beklædningsgenstande eller genanvendes som tekstilaffald selv.

Ved at bruge ny teknologi, samarbejde med lokale tekstilfabrikker og arbejde med lokalsamfund verden over, kan PYUA opnå brancheførende effektivitet med hensyn til udnyttelse af materialer. Ud over de store mængder, blev der også valgt en vedvarende materialekilde til deres genbrugsprodukter – disse nye produkter er lavet af stoffer, der kan fremstilles uden at gå på kompromis, da de var stærke nok, før de blev kasseret på lossepladser eller spildevandsanlæg.

Mens de fleste friluftsentusiaster vælger at rejse og ikke kun køber outdoortøj, men også køber andet tilbehør såsom tasker, udendørsspil, gadgets som kameraer osv. Er Pyua ikke begrænset i deres motto – de er klar til at tilbyde innovative løsninger, der giver hver forbruger mulighed for at drage fuld fordel af deres aktiviteter ved at levere funktionelt tøj og tilbehør med alle de nødvendige funktioner til en vellykket ferie udendørs!

Produkter fra Pyua

Pyua har en række produkter, herunder: skijakker, skibukser, baselayer, midlayers mm.

W-EVERSHELL JKT 1

Denne alsidige shell jakke er alt, hvad du behøver til et rigtigt skieventyr, fordi den bruger en kombination af 100% genbrugspolyester og 3-lags Sympatex til at holde dig varm på alle dine skirejser.

Andre karakteristiske træk ved denne jakke inkluderer:

  • Sympatex 100%
  • PTFE er 100 % genanvendeligt
  • 100% klimaneutral
  • 100% non-PFC membran
  • 100% vandtæt
  • 120 g/m2 TENCEL Lyocell strik

Evershell PNT 1

I de ekstra lette og komfortable bukser matcher komfort og ydeevne, med tre blå sign-testede Sympatex – lag, der sikrer, at kulde og vand ikke gør dig våd.

Evershell PNT1 har følgende funktioner:

  • Åndbarhed 100%
  • PTFE er 100 % genanvendeligt
  • 100% vandtæt
  • 100% non-PFC membran

Pyua kan købes hos

Når du skal købe PYUA skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider eller du kan prøve produktet og blive vejledt. Se “alle” skibutikker, her.
Pyua
Pyua

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort