Racer logo

Hvem er Racer Gloves?

Racer Gloves er et snart 100 år gammelt brand, som har deres fokus på at lave handsker. De startede tilbage i 1927, i Frankrig nærmere Vendome. Deres første store gennembrud var da Frankrig og Østrigs nationale ski hold brugte handsker fra Racer Gloves tilbage i 1968, siden da er der sket meget. De har fået kollektion ind med motorcykelhandsker, ridehandsker, mountainbike handsker og handsker med indbygget varme elementer som man kan slå til og fra.

Deres handsker lavet til alle om man er baby, barn, teenager, mand eller kvinde så kan man få handsker fra Racer Gloves. Handskerne til skiløb ligger fra en pris på 400kr og opefter, vil du have dem med varme elementer i, så skal du af med omkring 1800 kr. De arbejder med teknologier som Gore-tex, Primaloft og D30.

Produkter fra Racer Gloves

Skihandsker, skiluffer, snowboardhandsker, handsker med varme elementer inden i, 3 finger skihandsker, halsedisser, skisokker samt rygskjold. Derudover handsker til trailløb, klatring, paragliding, cykling og hesteridning.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Racer Gloves kan købes hos

Når du skal ud og købe Racer skihandsker til skiferien, så er det bedst at købe dem hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Racer logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort