Ravensnowboards logo

Hvem er Raven Snowboards?

Raven Snowboards et brand som udelukkende fokuserer på snowboarding. Det er snowboardere der står bag Raven, folk med passionen og samme livsstil som det du køber ind, når du skal ud og købe et af deres produkter. Deres mål er at levere det bedst mulige til prisen på markedet, de tror på at kvalitet er noget du ikke kan erstatte med andet, og der kan vi kun give dem ret, køber du noget for billigt eller køber du noget som ikke passer til din stil, så vil du fortryde dit køb.

Deres boards er produceret i Europa og er håndlavet for at give den maksimale performance og kvalitet.

Produkter fra Raven Snowboards

Snowboards, Bindinger til snowboards, Snowboardstøvler, Snowboardtasker & Stomp pads.

Raven Snowboards kan købes hos

Når du skal ud og købe Raven Snowboards til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Ravensnowboards logo
FAQ – Spørgsmål om Raven Snowboards

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er kendetegn ved Raven Snowboards?

Det er et riders ejet brand, som startede tilbage i 2009. De har en passion og er opvokset i bjergene. De har alt i grej til snowboard, det betyder bindinger, board og støvler.

Er Raven Snowboards gode?

De laver boards i vilde farver og designs. I og med Raven Snowboards er en polsk virksomhed, så er prisen på deres produkter også virkelig nede i en god pris. Du kan få et board fra 1200 kr. snowboardstøvler til ca. 1000 kr. og bindinger fra 800 kr. Det vil altså sige du har et helt sæt for 3000 kr.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort