Ray ban logo

Hvem er Ray ban?

Vi alle kender til Ray Ban, det er godt nok ikke et ski brand, men vi kommer ikke uden om Ray Ban. De er tilstede i mange skibutikker rundt på skisportsstederne. Når man skal på afterski på La Folie Douce eller en anden udendørs afterskibar eller man skal sidde og spise udendørs på pisterne, så skal man have et par solbriller i jakken. Her er Ray-Ban et brand mange hælder til, det er et Italiens solbrille og brillefirma som startede tilbage i 1937, senere blev de opkøbt at en Italiensk koncern for 640 millioner dollar.

Deres briller og solbriller er tidsløse og mange elsker de klassike modeller Wayfarer og Clubmaster. Ray-Ban briller ligger omkring 1000-2000 kr. uden styrke.

Produkter fra Ray ban

Briller og solbriller.

Ray ban kan købes hos

Når du skal ud og købe Ray Ban til skiferien, så kan du købe dem hos nogen af butikkerne nævnt nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Bluetomato logo
Ray ban logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort