Recco logo

Hvem er Recco?

Recco kender du måske til hvis du har kigget på dine skibukser eller skijakker, flere brands har deres teknologi inkoporeret i deres skitøj. Recco startede grundet der var en lavine i Åre i Sverige, hvor Magnus Granhed var en del af at skulle rede personer, der blev søgt med hunde, Magnus havde også mistet en ven til en lavine.

Deres teknologi som de sælger gør det nemmere for skipatrol at finde dig hvis uheldet er ude og der har været en lavine eller andet. Mere end 900 ski resorts i mere end 28 lande bruger RECCO til at kunne finde frem til personer.

Er RECCO ikke en teknologi der er i dit skitøj, kan du købe en slags keyhanger eller du kan sætte den på hjelmen eller hænge den på din backpack eller sætte den i bæltet.

Produkter fra Recco

Sikkerheds teknologi som gør du kan blive fundet,

Recco kan købes hos

Når du skal ud og købe Recco Keyhanger, så kan du købe den hos Recco selv, eller du kan købe den hos følgende butikker. Se “alle” skibutikker, her.
Aktivvinter logo
Recco logo
FAQ – Spørgsmål om Recco

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvorfor er RECCO på siden af så mange skijakker?

Det er fordi, hvis uheldet skulle være ude og man er fanget under en lavine i værste fald – så bruger mere end 900 skiområder i mere en 30 lande RECCO til at søge efter folk, fordi det er i så mange jakker.

Skal jeg skifte batteri eller noget i RECCO?

Nej, det er en passiv responder – hvilket betyder bare den er i jakken, så virker dem.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort