Regatta

Historien – Regatta

Regatta Skiwear blev grundlagt i 1981. Dengang havde virksomheden et team på 12 medlemmer. Friluftslivet handlede dengang om uforfærdede opdagelsesrejsende, men de ville åbne deres hoveddør og hygge sig. De ønskede også, at alle andre skulle være derude sammen med dem.

De trodser stadig tyngdekraften. Når du har brug for dem, tænker de stadig på nye måder at hjælpe andre på, inspireret af den gode ved at være udendørs.

Det betyder stadig noget for vandrere, hikere, skiløbere og cyklister. Regatta Skiwear har hjulpet med at skabe nye eventyr for campister, gartnere, daglige pendlere, hundeluftere, springryttere, multi-tasking mødre, picnickers, backpackere, boldspillere og selvfølgelig skiløbere. De står også bag DARE2B.

Om Regatta Outdoor

Regatta Skiwear opfylder deres mål ved at levere ny teknologi, produkter og tjenester, der forbedrer oplevelsen for disse forskellige kundesegmenter. Regattas mission er klar: at hjælpe venner med at definere sig selv ved at tage dem med på deres eventyr – hvor sjov møder funktion.

I forfølgelsen af dette mål innoverer og forbedrer virksomheden produktfunktioner i stedet for at opfinde nye for hvert katalog eller sæsonskifte, idet de er afhængige af banebrydende ideer om, hvordan folk kan lide at leve i udendørs miljøer.

Virksomheden kan prale af en patenteret funktion: dens produktnavn og slogan, “The Life of the Outdoor Adventurer.” Dette mantra er udtryk for, at de ønsker at dele alle former for outdoor oplevelser med folk over hele verden, dog er det klart UK hvor de er størst.

Produkter fra Regatta

Regatta Skiwear laver jakker og frakker, veste og baselayers, fleece, bukser og shorts, toppe, badetøj, fodtøj og tilbehør.

Nogle af virksomhedens produkter omfatter:

Birchdale vandtæt jakke til kvinder – turkis

Birchdale vandtætte damejakke er ideel til dine udendørs udflugter, fordi den er vandtæt og har åndbart stof med stretch. Den er perfekt til vinterpendling, vandreture og udforskning af naturen, den har deres Isotex 10000-stof til at beskytte mod regn og vinterelementer. Vandrejakken til kvinder har leddelte ærmer og et bulk-frit design for øget mobilitet.

Nogle funktioner i Birchdale Women’s Waterproof Jacket-Turkis inkluderer:

 • Tapede sømme
 • Indvendig lynlås og hagebeskytter, højteknologisk vandafvisende lynlås foran
 • Der er to nedre lommer med lynlås og en brystlomme med lynlås
 • Indvendig kortlomme
 • Justerbar stødsnorskant
 • Justerbare manchetter
 • Holdbar vandafvisende finish
 • For et øget bevægelsesområde anvendes leddelte ærmer
 • Åndbarhedsvurdering 10.000 g/m2/24 timer

Dare 2b – Lightsome Vandtætte Handsker – Sort

Cykelhandsker er et must-have med en vandtæt/åndbar ARED 5.000 liner og et ECS (Ergonomic Cushioning System).

Der er brugt en vandtæt/åndbar membran i det bløde og strækbare polyesterstof. Stødabsorberende polstring er brugt overalt. Suedette palmetræer kan klare meget slid. Håndledsjustering med krog og løkke, der ikke hænger fast.

Til briller og bryn er der en praktisk håndklædeserviet. For at maksimere synlighed er det reflekterende print strategisk placeret.

Andre funktioner ved Dare 2b-Lightsome vandtætte handsker inkluderer:

 • Ared 5000 indsats er vandtæt og åndbart polyesterstof
 • Håndklædedetalje
 • Sikker klips fastgørelse
 • Reflekterende detaljer for øget synlighed

Regatta kan købes hos

Regatta’s produkter kan købes hos mere end 50 forhandlere i UK, og findes hos nogle webshops rundt i Europa. Ellers kan deres produkter selvfølgelig købes på deres egen hjemmeside. Se “alle” skibutikker, her.

Regatta
Snowinn logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort