Reusch ny

Hvem er Reusch?

Reusch kender de fleste som mærket der laver målmandshandsker til fodbold. Reusch startede tilbage i 1934 og har derfor mere end 85 års erfaringen inden for det at lavet høj kvalitets sportshandsker. De er specialiseret i at lave målmandhandsker til professionelle målmænd, blandt andet Hugo Loris fra Tottenham og Szczesny fra Juventus er bare to af de kæmpe stjerner der bruger deres Handsker. Udover det laver det også skihandsker i højeste kvalitet, her er det kendte skiløbere som Lindsey Von og Marcel Hirscher.

Deres handsker koster en del mere en andre på markedet, men funktionerne er også i den gode ende og kvalitet er på det højeste, et par handsker koster mellem 800 – 1500 DKK. De bliver brugt for det meste til freeride og race.

Produkter fra Reusch

Skihandsker

Reusch kan købes hos

Når du skal ud og købe skihandsker til skiferien fra Reusch, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.
Skioutlet logo
Snowinn logo
Aktivvinter logo
Aktivvinter logo
Reusch ny
FAQ – Spørgsmål om Reusch

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Laver Reusch skihandsker med varme?

Ja, de har deres ”Instant head r-rex”. De har 3 forskellige modeller at vælge mellem, hvor den ene er som luffe.

Er Reusch skihandsker gode?

De har lavet skihandsker i mere end 85 år, de laver udelukkende handsker. Derfor er de specialister som ingen andre. De har handsker til race, alpin, freeride, snowboard, touring – og ja løb, hike, cykling – ja faktisk også målmandshandsker til fodbold.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort