rex logo

Hvem er Rex?

Rex er et brand som fokuserer udelukkende på wax og produkter dertil. De startede i 1952, og har siden gennem de sidste 70 år holdt til i Finland, hvor det hele startede. Rex har haft massere af nationale skiteams på listen over deres kunder, de laver high-end produkter til klargøring og reparation af alpin ski, langrendsski og snowboards. De laver både spray og wax, wax tager jo lidt længere tid. Så spray bliver for mange brugt til lige at spraye på om morgenen, eller lige op til de skal lave et race.

Produkter fra Rex

Udstyr til at gøre ski eller snowboard klar til pisten, reparations produkter til at udbedre skader på ski eller snowboard. Samt handsker og luffer. Produkter til rengøring af din cykel.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Rex kan købes hos

Når du skal ud og købe Rex skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller steder hvor du kan blive guidet til hvordan du bruger produkterne. Se “alle” skibutikker, her.

rex logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort