Rønning Ski

Historien – Rønning Ski

Rønning Ski er den eneste træ ski fabrikant i Norge, og de fremstiller deres langrend ski i hånden. Virksomheden har eksisteret i over 75 år, og hver generation af Rønning-familien har bidraget til dens succes.

Om Rønning Ski

Deres ski er designet med fokus på fleksibilitet og kvalitet, hvilket resulterer i langtidsholdbare produkter, der kræver lidt vedligeholdelse. Rønning Ski er stolte af deres unikke træ ski, der giver skiløbere en enestående skioplevelse. Det er det mest populære mærke for en unik og bæredygtig mulighed for skiløb.

I dag drives virksomheden af den første generations børnebørn, som er forpligtet til at fortsætte arven af kvalitet og håndværk, som deres bedsteforældre startede. Rønning Ski er en familieejet virksomhed, der er stolt af sine produkter og giver sine kunder et intimt indblik i, hvordan ski bliver lavet.

Produkter fra Rønning Ski

Rønning Ski tilbyder en række produkter til skiløbere, herunder ski, bindinger og tilbehør. Deres ski er håndlavede af træ, hvilket gør dem til en unik mulighed på markedet. De tilbyder også bindinger og tilbehør for at fuldende ski-oplevelsen.

Track Ash Ski

Track Ash Ski er en af deres mest alsidige langrend ski. Den sporer godt i maskinfremstillede riller, men kan også bruges på præparerede pister, når sneen ikke er for dyb eller let. Skiens naturlige træfibre giver den et godt greb og kræver kun smøring for bedre glid. Sporet giver en naturlig lyd, som mange skiløbere finder tiltalende midt på et velpræpareret spor. Du kan stole på, at denne ski giver dig en behagelig tur i alle sporforhold.

Nogle af funktionerne ved denne ski omfatter:

 • Asketræskerne
 • Trælaminat
 • Håndlavet i Norge

Discover Birch Ski

Discover Birch Ski er det perfekte valg for alle, der er på udkig efter en ekstrem bjergski. Disse ski kan klare selv de mest udfordrende miljøer med robust konstruktion og bæreevne. De har også hårde kanter, der er ideelle til is- og slushy forhold. Og takket være deres alsidige design er de perfekte til enhver opdagelsesrejse til din yndlingshøjde.

Nogle af funktionerne ved denne ski omfatter:

 • Birkekerne
 • Hårde kanter
 • Håndlavet i Norge
 • Custom Ski Option

Quiet Ash Skis

Ronning Skis Quiet Ash Ski er perfekte til jægere og dem, der foretrækker en mere stille skioplevelse. Disse ski er fremstillet af syntetiske fibre og er stabile og nemme at dreje, hvilket gør dem velegnede til forskellige anvendelser. Lignoston-kanterne er mere venlige over for hundepoter end stålkanter, hvilket gør dem til et fremragende valg for dem, der elsker at stå på ski med deres pelsede venner.

Funktioner omfatter:

 • Lignostone-kanter

 • Askekerne
 • Syntetisk fiberkonstruktion
 • Trælaminat

Rønning Ski kan købes hos

Et lille foretagende i Norge som udelukkende sælger fra deres egen butik og webshop og derfor producere i mindre mængder. Se “alle” skibutikker, her.

Rønning Ski

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort