Rojo Outerwear logo

Hvem er Rojo Outerwear?

Rojo Outerwear er et brand som laver tøj til snowboardere og surfere. Det er et brand som er startet af Jo Buckle fra Australien, som med stor passion for sne og bjerge samt stranden, hvor det var tydeligt at der var mest fokus på mænd inden for disse sportsgrene tilbage i 1987.  Det blev starten på Rojo Outerwear som de startede som 22 og 23-årig.

De fandt frem til at hvis de skulle have en plads i markedet, så skulle de fokusere på høj kvalitet, og lækre designs med brug af massere af farver, for at skabe et unikt look – til damer og piger. De startede helt i det små med selv at sy deres tøj, putte farve på det og var ude at sælge det ind til butikker. Derfra tog det fart og med en mission on at designe tøj til damer af damer holder stadig den dag i dag.

Produkter fra Rojo Outerwear

Skijakker, skibukser, lange skibukser som går op til brystet – lidt ala en heldragt, midlayers, baselayers, skihandsker, skiluffer, hue og skisokker – alt til både voksne og børn ned til 4-årsalderen.

Rojo Outerwear kan købes hos

Når du skal ud og købe skitøj fra Rojo Outerwear til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Rojo Outerwear logo
FAQ – Spørgsmål om Rojo Outerwear

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er Rojo Outerwear kendt for?

2 venner tilbage I 1987, valgte at skabe det første kun kvinde baseret ski og snowboard tøjmærke. De er kendt deres designs og måden at kombinere farverne – for at fremme kvinder bedre i bjergene i stedet for alt er sort, hvid eller rød.

Laver Rojo Outerwear skitøj til piger?

Det gør de, ned til 4 år. Her laver de skijakker, skibukser og flyverdragte. Derudover laver de skiundertøj, skihandsker og skisokker.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort