Rome Sds logo

Hvem er Rome SDS?

Rome SDS er et brand til snowboardere. Rome Snowboards blev startet af Josh Reid og Paul Maravetz, som ville lave deres eget snowboardbrand, hvor de var med i hele processen omkring at lave de bedst mulige snowboards. De havde begge en fortid i Burton inden de startede Rome SDS, så man må sige de allerede havde en masse erfaring fra deres tid hos Burton. De følte at der var for meget fokus på OL og titler omkring det at have de snowboards som vandt titler.

Det blev starten af Rome SDS som de startede i 2001, de har blandt andet Stale Sandbech med på deres hold af riders, de har lige lavet en kollektion med ham som er virkelig dope.

Priserne på et snowboard fra Rome SDS ligger mellem 2-5000 kr. hvor du så skal have en binding os, som ligger til omkring 15-2000 kr.

Produkter fra Rome SDS

Snowboards – All Mountain, Park, Freeride samt splitboards. Snowboardstøvler, Snowboardbindinger, Anorak, Skihandsker, Skiluffer, Skitaske, Halsedisser, Huer.
sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Rome SDS kan købes hos

Når du skal ud og købe Rome SDS snowboardudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er guider så du vælger det rigtige. Se “alle” skibutikker, her.
Rome Sds logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort