Rossignol normal

Hvem er Rossignol?

Rossignol er et meget kendt brand i skibranchen, De er blandt andet partnere med Audi, UCPA, Chamrousse i Frankrig. De laver alt du skal bruge af udstyr til skiferien. Deres produkter vil du finde i mange franske og østrigske skibutikker.

Deres produkter ligger i et fornuftigt leje. Deres produkter er i fede designs og højeste kvalitet, samt at komforten er super god. Deres ski vil du finde hos mange skiudlejningsbutikker hos franske skisportsteder.

Rossignol har 4 forskellige teams, de har ”team alpin”, ”team freeski”, ”team nordic”, ”team snowboard”. Disse teams er meget til at udvikle de bedste mulige produkter.

Produkter fra Rossignol

Ski til alle former, skistave, skistøvler, skihjelme, skibriller og glas, skihandsker og luffer, huer, halsedisse, rygskjold, rygsække, skitasker, skijakker, skibukser, skipulli, skiundertøj og skistrømper. Snowboards, snowboardstøvler.

Rossignol kan købes hos

Når du skal ud og købe Rossignol skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Snowdays
BNAboardshop.dk logo
Aktivvinter logo
Bluetomato logo
Snowinn logo
Aktivvinter logo
Rossignol normal
FAQ – Spørgsmål om Rossignol

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er særligt ved Rossignol?

De har lavet ski i over 110 år, du finder deres ski rundt i nærmest alle skibutikker. Rossignol Group ejer også Dynastar, Lange, Look bindings, Kerma og Risport.

Er Rossignol et godt ski mærke til børn?

100%, med Rossignol børneski – går du aldrig galt i byen. De laver også skijakker, skibukser, skiundertøj og mere til, til børn.

Laver Rossignol også snowboards?

De laver alle typer af boards, all mountain, freestyle, splitboards til herre, dame og børn.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Rossignol