Roxy logo

Hvem er Roxy?

Roxy er et livsstilsbrand, med fokus på outdoor og damer. De startede tilbage i 1989 og er faktisk et under brand til Quicksilver hvor det er et brand som udelukkende fokuserer på damer og piger. De laver alt fra binikiner, hver dags tøj, yoga, løbetøj, surf og selvfølgelig skitøj hvor de har mange super fede produkter. De arbejder selvfølgelig med de nyeste teknologier som Gore-tex membranen, WarmFlight teknologien som gør at det er nemt at ånde.

Roxy laver noget super lækkert skitøj med øje for design og funktionalitet, som er lavet af kvinder til kvinder. De har massere af kvindelige atleter som er en del af deres team, som er med til at teste produkter og komme med nye ideer.

Deres jakker til damer ligger på en pris fra 1-3000 kr.

Produkter fra Roxy

Snowboards, Snowboardbindinger, skistave, ski, skijakker, skibukser, fleece & softshell jakker, baselayers, midlayers, ski goggles, skihjelme, huer, handsker, snowboardtaske.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Roxy kan købes hos

Når du skal ud og købe produkter fra Roxy til skiferien, så har jeg fundet nogle butikker her nedenfor. Se “alle” skibutikker, her.

Roxy logo

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort