Ruroc

Historien – Ruroc

Ruroc er et britisk snowboard/skihjelm firma som blev startet af Daniel Rees i 2007 fra bunden. Han udviklede en idé til et fuldt integreret hjelm system, hvor skibriller, mask og hjelme alle kunne forbindes sømløst for at holde enhver vind væk fra når du kører hurtigt på pisten. Han udgav en tidlig prototype til et designbureau og transformerede den til et levedygtigt produkt.

Ruroc lancerede sin radikale nye hjelm på det konkurrenceprægede skihjelm marked efter at være skyllet med kontanter og optimisme. Det gik de den traditionelle vej, som Rees definerer som “almindelig PR”, ved at købe printplads fra GQ og Men’s Health. Der var dog noget, der ikke fungerede. Mærket kunne ikke sælges den vej. Der gik ikke lang tid efter, at kapitalen var ude af drift, og virksomheden blev erklæret konkurs. I 2008, Ruroc blev genopstået. Det var i gang igen for anden gang i 2010.

Om Ruroc

Ruroc ser sig selv som at være den første fuldt integrerede snowboarding/skihjelm hvor den faktisk dækker hele hovedet og foran kæben som en motorcross hjelm med skibrille i hjelmen. Virksomheden er på vej til at blive relativ kendte inden for snowboarding og ski branchen. Hjelmene og brillerne deler et lignende design, og ser faktisk ret cool ud. De er annonceret som ideelle til både kvinder og mænd – faktisk kan du finde en hel del kvinder der også bruger dem, grundet den høje sikkerhed.

Gennem unikke designs, gode materialer og brugervenligt design i mange forskellige farver, håber Ruroc at kunne sælge skihjelme til alle snowboardere og skiers. Hvis produktet markedsføres med succes og positivt ændrer performance samt udsyn på pisterne, kan andre hjelme kan det ske gradvist andre mærker vil følge trop.

Ruroc opfylder sine mål gennem aggressiv markedsføring på sociale medier og brug af berømtheder. Markedsføring som fanfavorit er afgørende for enhver virksomhed, der ønsker at få succes inden for en branche, der stadig er ved at definere sig selv, især indenfor et produkt som mange vil forbinde med en crosshjelm og prisen ligger højere end andre skihjelme på markedet.

Produkter fra Ruroc

Nogle af Rurocs produkter omfatter:

RG1-DX HJELM – Fracture

RG1-DX Helmet: Fracture er en skihjelm, der kan prale af aerodynamik i topklasse, der bruge af snowboardere og skiløbers hensynsløse natur design. Findes i flere forskellige farver.

Det er en hjelm som folk forbinder med en motorcross hjelm. Som de i øvrigt også laver.

RG1-DX Hjelm-Fracture har følgende funktioner:

  • Rheon impact liner
  • RG1 stødpude
  • Magnetiske linser
  • Raid ventilation
  • Fuld-ansigtsbeskyttelse

LITE HELMET SYSTEM – SMOKESCREEN

Lite Helmet System: Smokescreen er designet til snowboarderen og skiers, der ønsker at vende hovedet med stil. Den har to separate lag: one-niveau liner og to-lags krone, så du ikke vil have problemer med, at regn siver ind i dine briller. – Mere som du kender som en rigtig skihjelm.

Lite Helmet System-Smokescreen har følgende ekstra funktioner:

  • Chokbølge
  • Fid lås
  • Magnetiske linser
  • Rammeløse briller
  • Justeringshjul

Ruroc kan købes hos

Når du skal købe en Ruroc skihjelm til skiferien, så skal den købes online. Ingen forhandlere har dem. Se “alle” skibutikker, her.
Ruroc

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort