Ryidar

Hvem er Ryidar?

Ryidar er et helt nyt brand, som i mens jeg skriver det har gang i deres Kickstarter kampagne på både Kickstarter og Indiegogo. De har lavet et par ski goggles som de kalder LinkLens, det er et par briller hvor der er teknologi i højsædet. Mellem linsen og strappen på skibrillen er der en højtaler og en receiver, så du kan høre musik uden at skulle have headsæt i, du kan snakke i telefon, du har voice assistant – derfor kan du bruge siri eller googles ring til – Du skal dog have LinkLens Pro modellen for at få Voise Assistant, de har optil 24 timers batteritid, derudover har du 170 graders view fra dine skibriller.

Deres briller kommer til at ligge på en pris omkring 13-1500 kr.

Produkter fra Ryidar

Ski Goggles med unik teknologi.

Ryidar kan købes hos

Når du skal ud og købe Ryidar ski goggles, så skal de på nuværende tidspunkt købes på deres egen webshop. Se “alle” skibutikker, her.
Ryidar logo
FAQ – Spørgsmål om Ryidar

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Hvad er særligt ved Ryidar?

Det er deres teknologi omkring lyd i skibrillen, det gør faktisk at du kan tage telefonen mens du står på ski uden at stoppe. Derudover så er der jo højtaleren i dem, som gør du kan høre musik uden at have noget in-ear.

Hvor længe holder strømmen i et par Ryidar skibriller?

De skulle gerne kunne holde op til 23 timer, alt efter hvor højt du spiller selvfølgelig. Men ellers så lad dem hver dag, efter endt ski dag.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.
armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort