Salomon sortt

Hvem er Salomon?

Salomon er et fransk udendørssport brand, som startede i de franske alper tilbage i 1947. Deres passion ligger i at lave udstyr og tøj til udendørs livet. Salomon sælger alt inden for udendørs sport, og derfor er det også et fast brand i din lokale sportsbutik. Deres priser er meget familievenlige samtidig med at deres produkter er i super høj kvalitet.

Deres produkter er i high performance produkter, hvor der bliver brugt det bedst mulige materiale til formålet.

Deres mest kendte ski produkter, er skijakker, skibukser, skibriller, rygskjold og ski.

Produkter fra Salomon

Skijakker, skibukser, skipulli, skiundertøj, skisokker, skihjelme, skihandsker, skibriller, rygskjold, ski, skistave, skistøvler, skitasker, støvletasker, skibindinger, snowboard, snowboardbindinger, snowboardstøvler, snowboard tasker, skibackpack.

Salomon kan købes hos

Når du skal ud og købe Salomon skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

BNAboardshop.dk logo
Skioutlet logo
Aktivvinter logo
Skioutlet logo
Bluetomato logo
Snowinn logo
Salomon sortt
FAQ – Spørgsmål om Salomon

Når vi får spørgsmål, så tilføjer vi svarene herunder. Har du et spørgsmål, eller noget vi mangler her på siden – så kontakt os hellere end gerne, så vi kan få tilføjet det til siden.

Er Salomon et velkendt skimærke?

Ja, det er et af de mest udbredte ski brands. De laver alt fra skitøj, ski, bindinger, snowboards, støvler til ski og snowboard, skihjelme, stave, skibriller samt langrend grej til hele familien. Du kan købe alt det som man skal bruge i standard skiudstyr for komme på ski/snowboard i Salomon udstyr.

Har Adidas ejet Salomon?

Det er helt korrekt, i 1997 købte Adidas Salomon, Adidas solgte så Salomon tilbage i 2005 til Amer Sports, da de stoppede med at fokusere på skisporten.

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Salomon