Vælg en side
Salomon sortt

Hvem er Salomon?

Salomon er et fransk udendørssport brand, som startede i de franske alper tilbage i 1947. Deres passion ligger i at lave udstyr og tøj til udendørs livet. Salomon sælger alt inden for udendørs sport, og derfor er det også et fast brand i din lokale sportsbutik. Deres priser er meget familievenlige samtidig med at deres produkter er i super høj kvalitet.

Deres produkter er i high performance produkter, hvor der bliver brugt det bedst mulige materiale til formålet.

Deres mest kendte ski produkter, er skijakker, skibukser, skibriller, rygskjold og ski.

Produkter fra Salomon

Skijakker, skibukser, skipulli, skiundertøj, skisokker, skihjelme, skihandsker, skibriller, rygskjold, ski, skistave, skistøvler, skitasker, støvletasker, skibindinger, snowboard, snowboardbindinger, snowboardstøvler, snowboard tasker, skibackpack.

sport
004 boots
043 jacket
040 helmet 1
049 glove
024 neck gaiter

Salomon kan købes hos

Når du skal ud og købe Salomon skiudstyr til skiferien, så er det bedst at købe det hos nogle lokale skibutikker eller online, hvor der er størrelses guider. Se “alle” skibutikker, her.

Salomon sortt
One Open Sky
Blacksnow
Surfline

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort

Video fra Salomon