Samaya Equipment

Historien – Samaya Equipment

Samaya Equipment er en virksomhed, der blev grundlagt i 2018 af Arthur Jallas og Nuno Magalhães, med det formål at levere udendørs klatring udstyr. Deres produkter omfatter telte, vestibuler og andet relateret tilbehør, der gør det muligt for kunderne at nyde udendørslivet i forbindelse med klatring samt touring ski.

I nærheden af Chamonix, Frankrig, har Samaya bygget ultralette telte, som de tester i de mest vanskelige miljøer. De bruger disse tests til at granske deres eget arbejde og give kunderne kvalitetsdesign.

Om Samaya Equipment

Samaya Equipment er en produktorienteret virksomhed, der begyndte at sælge udendørsudstyr i 2018. Grundlæggerne af Samaya Equipment, Arthur Jallas og Nuno Magalhães, tester ofte deres varer ved at rejse til de mest fjerntliggende steder omkring Chamonix, hvor de også udspionerer hinanden, på nogle af naturens mere skræmmende elementer såsom slanger eller klatre i bjerge, der normalt er svære at krydse.

Efter at have afsluttet denne kraftige testproces, designer de kun de mest modstandsdygtige og holdbare produkter. Hvert trin i deres proces bliver ikke kun overvåget, men også værdsat af virksomhedens kvalitetskonsulenter, som hjælper dem i denne bestræbelse.

Samaya Equipment-teamet skaber et miljø, hvor individer holdes ansvarlige for at udmærke sig ved alle opgaver samt samarbejde med hinanden, når design eller fremstillingsprocesser fejler.

Den franske klatrer Symon Wefringer finder Assaut 2 Ultra som et yderst effektivt produkt. Det er effektivt, samtidig med at det er let og holdbart. Det er en let, funktionel og alsidig mulighed til mange formål.

Produkter fra Samaya Equipment

Samaya Equipment har en bred vifte af bjergbestignings- og udendørsprodukter, herunder telte, rygsække, fodspor og rejsetilbehør.

Nogle Samaya Equipment-produkter omfatter:

Samaya Ultra 35 rygsæk

Udstyr dig selv med en ULTRA35, den letteste af alle Samayas mangfoldige udvalg af rygsække. Med Dyneema®-konstruktion er netop denne rygsæk lavet til at modstå de mest krævende forhold, samtidig med at de forbliver minimalistiske og innovative i designet.

ULTRA35 har en modularitet, der gør dig i stand til at tilpasse indholdet af posen efter, hvad du har brug for. Tasken er lavet med Dyneema® fra bio-sourcer, og den er holdbar og sikrer høj ydeevne til alle sportsgrene.

Nogle funktioner i Samaya Ultra 35-rygsækken inkluderer:

  • 000 mm vandsøjle for at beskytte grej og ejendele under regn
  • 495g minimumvægt
  • 840g monteret vægt
  • 100% vandtætte sømme
  • Lynlåslommer til organisering, sidelommer til gasbeholdere
  • Nødfløjte og trekantreflekser på begge sider af tasken
  • 8 mm EVA skulderstropper
  • 300D vævet Dyneema bund
  • Isøkse-beskyttelsesforstærkning til beskyttelse af Isøksen
  • Æstetisk rene og elegante lommer i et minimalistisk layout til at integrere med dine daglige opgaver

Samaya Equipment kan købes hos

Samaya Equipment sælger deres produkter via forhandlere rundt i hele i Europa, samt et par forhandlere i Japan. Derudover kan du finde deres produkter på deres egen hjemmeside. Se “alle” skibutikker, her.

Samaya Equipment

Andre gode skimærker

Der findes mange super gode skimærker, og jeg vil anbefale at man tjekker markedet ud. Der findes skiudstyr i mange prisklasser, alt efter hvilket skibrand man går efter. Undersøg altid flere end 1-2 brands for at finde frem til præcist det du søger.

armada
black crow sort.
Salomon sortt
fischer normal
Faction sort
Rossignol normal
Blizzard sortt
Dynastar normal
K2 ski sort